Ledare Mariestad

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Mariestad där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Mariestad träffar du följande löpcoacher:

Linda Dahlgren

Träning och löpning har funnits i Lindas liv till och från men det senaste året så har allt tagit ett steg framåt. Dock har nog löpningen tagit det största klivet fram. Hon älskar frihetskänslan som löpningen ger och är glad över att hon har hittat ett sätt som fungerar för henne. Linda springer idag regelbundet och har många mål framåt och får se hur långt hon når. Hon har sprungit några lopp och hennes största mål nu är att springa ett halvmaraton till våren.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0