Ledare Malmö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Malmö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Malmö träffar du följande löpcoacher:

Martin Gustavsson

Martin har sprungit allt från klassiska stadslopp till marathon. Bland meriterna finns bl a Lidingöloppet, Helsingborg Marathon, Köpenhamn halvmarathon och Göteborgsvarvet. För Martin är löpningen viktig både för att komma ut och få bra kondition, men också för att det är ett bra sätt att rensa skallen efter en tuff dag på jobbet. Han tycker att det bästa som finns är att springa ett lugnt långpass ute i naturen. Till vardags jobbar Martin som konsultchef och fokuserar mycket på coacha, stötta och utveckla sina medarbetare. Nu ser han fram emot att göra samma sak med deltagarna i Höstens löpkurs.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0