Ledare Malmö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Malmö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Malmö träffar du följande löpcoacher:

Fredrik Tannér

Fredrik stora fritidsintresse är sport och träning. Under sina ungdomsår var han aktiv i föreningslivet och spelade Handboll i H43 Lund. Numera spenderar han de flesta träningstimmarna ute i löpspåret.  Fredrik fastande för löpning för 8 år sedan efter att han och hans kurskamrat utmanade varandra med att springa Köpenhamn Marathon. Sedan dess har löpning varit en stor del av hans liv. Hans springer flertalet lopp varje år, både korta och långa distanser. Bland Fredriks meriter hittar vi bl a Köpenhamn Marathon, Helsingborg Marathon, Axa Fjällmarathon och Lidingöloppet. 

Elin Tannér

Elin har ett stort intresse för löpning, träning, rörelse och hälsa och är utbildad kostrådgivare och livsstilscoach. Hon har tränat löpning till och från så länge hon kan minnas. Löpning är en träningsform som finns tillgänglig var du än är och är ett enkelt sätt att få rörelse för kroppen och samtidigt få frisk luft. Elin har de senaste åren tänkt mer på att träna “hållbart” och vara noga med uppvärmning, tänka på löptekniken och bygga upp styrka för att undvika skador. På helgerna blir det ofta något längre pass ute i naturen. Hon tycker om att springa lopp, både stadslopp och lopp i trail/natur. Elin blir glad av att få andra att känna samma härliga känsla av löpningen som hon själv får.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0