Ledare – Löparweekend i Sälen

Upptäck hur underbart det är att springa i fjällmiljö! Genom de storslagna naturupplevelserna och fokus på en hållbar löpteknik kommer du att få med dig minnen och inspiration för framtiden. 


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till vår löparweekend till Sälen träffar du följande löpcoacher:

Martin Bjufors

Martin är certifierad löpcoach, rörelsecoach och postural tränare hos VarjeSteg. Löpning för honom är ett sätt att slappna av och han jagar inte längre tider utan värdesätter tiden han får vara ute i naturen. Han springer helst på en skogsstig någonstans, stannar gärna upp för att lyssna och ta in omgivningen. Han har genom sitt rörelsemönster blivit smärtfri och känner avslappningen i steget och det här ser han fram emot att dela med sig av.

Gunnar Skaven

Gunnar har arbetat som befäl och utbildningsansvarig inom räddningstjänsten. Han har tränat alla möjliga idrotter och alltid gillat att springa. Han har goda meriter inom löpning och personbästa på milen ligger på 41:39. På senare tid har han intresserat sig för ultradistanser där hans nuvarande distansrekord är 74 km. Gunnar ser fram emot att träna utomhus tillsammans med er och dela glädjen i löpningen när man kan springa utan att få ont. Det är helt underbart oavsett om det är regn och slask eller solsken!

Nathalie Bergquist

Nathalie är grundare av VarjeSteg och är certifierad Löpcoach, Rörelsecoach & postural tränare. Hon föreläser kring Smärtfri Löpning och studerar till fysioterapeut. Hon har studerat hur vi människor är skapta för att röra på oss och löpning är inget vi ska behöva få ont utav. Hon brinner för att dela med sig av rörelsefrihet och avslappnad löpning & har sprungit allt från milslopp till långa ultralopp på 16 mil.

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0