Ledare – Löparweekend i Bergslagen

Upplev trollska Bergslagen med hänförande utsikt! Vi bor på det eleganta hotellet Loka Brunn där målet är att ge dig en unik vistelse för att finna njutbar löpning, avkoppling och rekreation.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till vår löparweekend i Bergslagen träffar du följande löpcoacher:

Nathalie Bergquist

Nathalie är grundare av VarjeSteg och är certifierad Löpcoach, Rörelsecoach & postural tränare. Hon föreläser kring Smärtfri Löpning och studerar till fysioterapeut. Hon har studerat hur vi människor är skapta för att röra på oss och löpning är inget vi ska behöva få ont utav. Hon brinner för att dela med sig av rörelsefrihet och avslappnad löpning & har sprungit allt från milslopp till långa ultralopp på 9 mil.

Sofia Smitterberg

Sofia gillar att träna och har alltid tränat. Hon spelade handboll fram tills hon var 19 år och nu är hon ungdomsledare i handboll. År 2013 var hon tvungen att operera ryggen pga ett diskbråck och det var kämpigt att komma tillbaka men hon var villig att göra allt för att kunna löpa igen.
Sofia blev av med sin ryggsmärta genom att förändra sitt rörelsemönster. Under 7 år har hon inte kunnat börja sig framåt på morgonen, men när hon lärde sig att springa och röra sig skonsamt genom VarjeSteg har hennes ryggsmärta helt försvunnit. Hon ser fram emot att lära er: Hur du rör dig påverkar Hur du mår i din kropp!

Martin Lanzén

Martin är dipl. postural tränare hos VarjeSteg & arbetar som chef på Ericsson, har varit ungdomsledare i fotboll i 8 år samt varit ledare för vuxna i volleyboll. Med andra ord har han goda kunskaper inom ledarskap. Martin har sprungit en hel del lopp genom åren. Bland annat har han sprungit ca. 28st Göteborgsvarv med bästa tiden på 1:34 (2019), Stockholm maraton med bästa tiden på 3:20 samt att han genomfört Activitus Trailrace 61k.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0