fbpx

Ledare Lindholmen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Lindholmen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen på Lindholmen träffar du följande löpcoacher:

Jeanette Svensson

Jeanette är utbildad affärsjurist och jobbar till vardags på ett inkassobolag. Hon har en aktiv bakgrund då hon spelat fotboll i 15 år där hon hade en nyckelroll som mittback, samt att hon även varit handbollsmålvakt och kommit fyra i SM. Efter att ha skadat knät 2007 och genomfört flertalet knäoperationer är det numera löpningen tillsammans med styrkepass på gymmet som blivit hennes nya träningsform. Jeanette älskar utmaningar och att se andra utvecklas. Varje Stegs filosofi är något som rimmar väl med hennes eget motto – skonsam hållbar träning.  

Malin Fallgren

Malin gillar förutom träning och löpning att underhålla, roa och göra livet bättre för andra. Hon är utbildad kommunikatör och jobbar för West Pride här i Göteborg. Hon har studerat en hel del och i synnerhet ledarskap och kommunikation. Hon springer för att må bra och har en tidigare bakgrund av knäproblematik men genom att ha lärt sig VarjeStegs filosofi fått en sundare inställning till löpning med verktyg för ett skonsammare och framförallt roligare rörelse. Efter tidigare erfarenhet av psykisk ohälsa ser hon fram emot att visa andra att träning i grupp är den bästa medicinen och ett lyckorus inget annat kan ge!

David Grimm

David är ingenjör och springer för att hålla sig frisk och vältränad. Han kommer från Tyskland och har en bakgrund inom rodd där han tävlade i Bundesliga i flera regattor med den Achter. Det krävs att ha en bra och direkt kommunikation mellan alla åtta roddare eftersom man sitter i samma båt. Han har sprungit i flera tävlingar och nyckeln är kontinuitet för att hålla sig i form. Det är därför han är ett stort fan av slow&steady.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0