Ledare Lindholmen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Lindholmen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen på Lindholmen träffar du följande löpcoacher:

Johanna Fri

Johanna har en bakgrund inom lagidrotten, närmare bestämt innebandy, och var under flera år hjälptränare för de yngre. Under uppväxten förknippade hon löpning med ett ont måste och med knän som smärtade blev det inte direkt roligare. Efter att ha sett VarjeSteg-skylten började Johannas resa mot smärtfri löparglädje. Nu springer hon för att det är härligt, för att det gör henne glad. Med hennes nya löpteknik är de ömma knäna ett minne blott. Nu hoppas Johanna kunna inspirera andra till smärtfri löparglädje.

Annie Evaldsson

Annie är ingenjör och jobbar som kvalitetskonsult. Hon spelade tennis hela uppväxten där löpningen var något som man bara var tvungen att göra och tilltalade inte alls. När hon flyttade till Göteborg blev varvet en morot att börja springa men intresset har kommit och gått. Under pandemin blev löpningen det främsta träningssättet och det blev faktiskt kul att springa. Efter att nu har sprungit med Varjesteg är löpning riktigt kul, och, varvat med gruppträning på gymmet, det som tar upp all träningstid. Annies nästa löpmål är att springa Lidingöloppet. 

Marie Ericson

Marie jobbar som HR-chef på ett mjukvaruföretag, en roll som bland annat handlar om att motivera via feedback och pepptalk. Som ung var simning hennes sport, där hon efter att själv slutat vara aktiv övergick till att bli tränare. För 5 år sedan började hon träna styrka varvat med löpning och kondition. Efter att deltagit i VarjeStegs löpkurs börjar löpning kännas bekväm och okomplicerad, något hon gärna vill vara med och förmedla till andra.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0