fbpx

Ledare Lindholmen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i höstens 12-veckors-löpkurs i Lindholmen. Totalt 24 varierade pass med skonsam och hållbar löpteknik i fokus. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen på Lindholmen träffar du följande löpcoacher:

Joel Prisell

Joel strävar alltid efter att bli en bättre version av sig själv genom olika erfarenheter både privat och genom arbetslivet. Han har flera års erfarenhet av att vara ledare inom fotboll som tränare för egna lag inom både ungdom & senior. Joels största merit inom träning är fotboll där han har spelat i div 2. Han har dessutom tävlat på nationell nivå inom längdskidåkning, samt åkt vasaloppets öppna spår två gånger. Genom hans idrotter har löpningen alltid funnits där, men det var på senare tid som han fann löparglädjen tillsammans med VarjeSteg och detta vill han dela med sig av till er!

Malin Fallgren

Malin gillar förutom träning och löpning att underhålla, roa och göra livet bättre för andra. Hon är utbildad kommunikatör och jobbar för West Pride här i Göteborg. Hon har studerat en hel del och i synnerhet ledarskap och kommunikation. Hon springer för att må bra och har en tidigare bakgrund av knäproblematik men genom att ha lärt sig VarjeStegs filosofi fått en sundare inställning till löpning med verktyg för ett skonsammare och framförallt roligare rörelse. Efter tidigare erfarenhet av psykisk ohälsa ser hon fram emot att visa andra att träning i grupp är den bästa medicinen och ett lyckorus inget annat kan ge!

Amanda Dalstam

Amanda har god vana inom ledarskap då hon till vardags arbetar som civilingenjör inom flyg och rymdfart där hon leder team för Digital Innovation. Hon älskar att springa och gillar även att lyfta tungt. Amanda har sedan tidigare erfarenhet av att ha arbetat som projektledare för den ideella organisationen Pepp, som bland annat inspirerar tjejer till att utbilda sig till ingenjörer.

Jeanette Svensson

Jeanette är utbildad affärsjurist och jobbar till vardags på ett inkassobolag. Hon har en aktiv bakgrund då hon spelat fotboll i 15 år där hon hade en nyckelroll som mittback, samt att hon även varit handbollsmålvakt och kommit fyra i SM. Efter att ha skadat knät 2007 och genomfört flertalet knäoperationer är det numera löpningen tillsammans med styrkepass på gymmet som blivit hennes nya träningsform. Jeanette älskar utmaningar och att se andra utvecklas. Varje Stegs filosofi är något som rimmar väl med hennes eget motto – skonsam hållbar träning.   


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0