fbpx

Ledare Lindesberg

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Lindesberg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Lindesberg träffar du följande löpcoacher:

Sofia Smitterberg

Sofia gillar att träna och har alltid tränat. Hon spelade handboll fram tills hon var 19 år och nu är hon ungdomsledare i handboll. År 2013 var hon tvungen att operera ryggen pga ett diskbråck och det var kämpigt att komma tillbaka men hon var villig att göra allt för att kunna löpa igen.
Sofia blev av med sin ryggsmärta genom att förändra sitt rörelsemönster. Under 7 år har hon inte kunnat börja sig framåt på morgonen, men när hon lärde sig att springa skonsammare som vi lär ut på VarjeSteg har ryggsmärtan försvunnit. Hon ser fram emot att lära er: Hur du rör dig påverkar Hur du mår i din kropp!

Jakob Smitterberg

Jakob har tävlat mycket inom orientering och har även varit ledare för nybörjare inom just orientering. Han har sprungit sylvesterloppet vid flertal tillfällen samt sprungit Göteborgsvarvet. Jakob älskar att springa, helst i skog, och glädjen för löpningen vill han dela med sig av.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0