fbpx

Ledare Lerum

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Lerum där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Lerum träffar du följande löpcoacher:

Rebecca Eriksson

Rebecca är 30 år, ultralöpare och diplomerad massageterapeut. Hon driver sitt eget företag men lägger mest tid på att springa, vistas i naturen med sin hund och umgås med nära och kära. Hon beskriver sig själv som social, målmedveten och kreativ, och älskar att hitta på idéer, projekt och roliga utmaningar. Hon har god ledarskapsvana då hon arbetat som både fritidsledare och idrottslärare, varit klätterinstruktör, extrajobbat som löpcoach samt varit tränare i en boxningsklubb. Rebecca har boxats på hög nivå som yngre, men springer enbart numera. Hon har främst tävlat ultralopp, bland annat Keb classic, Borås ultramaraton, Sandsjöbacka trail, Bunketorp ultratrail backyard, Jernbrukets backyard mm. Men för henne är löpning något mer än bara prestation och tävlingsresultat – det är även en slags meditation och ett härligt sätt att komma ut och röra på kroppen. Att springa är naturligt för oss människor och Rebecca tror att alla kan springa efter sina egna förutsättningar!


Magnus Glännå

Magnus har varit aktiv inom träning de senaste 40 åren. Han har tränat löpning, cykling och skidor så länge han kan minnas, men har de senaste 20 åren fokuserat mest på skidor. Magnus sprang sitt första Göteborgsvarv som 17-åring och har genomfört 10 Vasalopp, med ett fint personbästa på 4,41 år 2021. Till vardags arbetar han med fastigheter och har sedan tidigare även varit delaktig inom Scouterna.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0