fbpx

Ledare Lerum

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Lerum där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Lerum träffar du följande löpcoacher:

Susanne Hallner

Susanne är utbildad sjuksköterska. Hon arbetar idag med funktionsmedicin, bla som kost och hälsocoach men också med att leda sina kollegor. Träning är av stor betydelse för att behålla sin hälsa, något Susanne alltid sett som en stor del av hennes liv. Både för egen del då hon gillar utmaningar och att tävla, men även i sitt arbete där hon stöttar patienter.

Magnus Glännå

Magnus har varit aktiv inom träning de senaste 40 åren. Han har tränat löpning, cykling och skidor så länge han kan minnas, men har de senaste 20 åren fokuserat mest på skidor. Magnus sprang sitt första Göteborgsvarv som 17-åring och har genomfört 10 Vasalopp, med ett fint personbästa på 4,41 år 2021. Till vardags arbetar han med fastigheter och har sedan tidigare även varit delaktig inom Scouterna.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0