Ledare Kungsholmen

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser på Kungsholmen där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen på Kungsholmen träffar du följande löpcoacher:

Kathrine Karlsson

Kathrine har alltid kost, hälsa och träning som fokus i vardagen. Hon tränar alltid på ett eller annat sätt och tycker att löpning är underbart och en tidseffektiv träningsform. Det är bara att ta på sig träningskläder och så kan man träna ute oavsett var man är. Skador har hindrat henne periodvis, både längre och kortare perioder. Därför tycker Kathrine att det är viktigt att lyssna på kroppen och inte köra slut på knän, fötter mm. så att man kan hålla länge.

Hjördis Hassler

Hjördis började själv som deltagare i VarjeStegs löpkurser under våren 2023 och har genom det fastnat helt för löpning. För henne är inte tiden det viktiga, utan istället är det att genomföra sina löprundor.

Thomas Rickebo

Info kommer inom kort..


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0