fbpx

Ledare Kungsbacka

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kungsbacka där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kungsbacka träffar du följande löpcoacher:

Emma Ögren

Emma är aktiv, träningsglad och utövar styrketräning samt löpning. Hon gillar tillgängligheten och enkelheten i löpning, det finns alltid nya platser och natur att upptäcka. Hon vill bidra till att fler hittar glädjen med löpning, och att fler får springa smärtfritt. För visst mår vi fantastiskt av att få träna tillsammans utomhus? 

Michelle Brandenburg

Michelle är gruppträningsinstruktör i bodypump och utövar crossfit. Hon gillar enkelheten i löpning och att det är en effektiv träningsform. Hon ser fram emot att lära ut VarjeStegs grundfilosofi: smärtfri, effektiv och hållbar rörelse, och samtidigt ha väldigt kul tillsammans med er!

Annette Sunnandal

Annette har goda meriter inom både ledarskap och löpning där hon bland annat främst tränar triathlon (sprint och olympisk) och swimrun. Hon har även utövat en del OCR-lopp. Yrkesroller som projektledare och regionchef. Hon älskar att testa på nya saker och nu ser hon fram emot att dela med sig av rörelseglädje till er!


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0