Ledare Kungsbacka

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kungsbacka där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kungsbacka träffar du följande löpcoacher:

Viktoria Jonsson

Info kommer inom kort..

Peter Westman

Peter har idrottat hela livet med fotboll och golf som huvudsporter. Han har alltid gillat att springa, vilket han gjort olika mycket i livet. På meritlistan hittar vi en hel del olika lopp och fina prestationer, bland annat Broloppet 2010, Vättern runt 2011, Svensk Klassiker 2011 (Vättern runt, Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Vasaloppet), Midnattsloppet 2013, Vättern runt 2017 samt Midnattsloppet 2019 på tiden 44.48. Efter att ha gått en kurs hos Nathalie på VarjeSteg förra året, kunde han verkligen se vilken skillnad det gjorde för löpningen. Peter tycker även om att utbilda andra, varför löpcoach är något som han själv tror att han skulle passa som. Efter att ha arbetat 12 år i näringslivet i olika ledande befattningar, har han mycket god erfarenhet av ledarskap. Nu har han dock bestämt sig för att göra en förändring i livet och istället satsa på en karriär i träningens tecken. 

Andreas Larsson

Andreas springer för att hitta lugnet, gärna upp till marathon-distans. Till vardags arbetar han med projektledning. 


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0