Ledare Kungälv

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kungälv där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kungälv träffar du följande löpcoacher:

Gunnar Skaven

Gunnar har arbetat som befäl och utbildningsansvarig inom räddningstjänsten. Han har tränat alla möjliga idrotter och alltid gillat att springa. Han har goda meriter inom löpning och personbästa på milen ligger på 41:39. I år har han även slagit distansrekord på 74 km. Gunnar ser fram emot att träna utomhus tillsammans med er och dela glädjen i löpningen när man kan springa utan att få ont. Det är helt underbart oavsett om det är regn och slask eller solsken!

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.

Linnea Stridh Orrhult

Linnea jobbar som projektledare inom medicinsk forskning till vardags och har använt löpningen som mental avkoppling. Hon har gärna ett lopp inplanerat som en extra morot i träningen. Efter en lång paus från löpningen hittade hon till Varje steg och upptäckte hur mycket tekniken spelar roll för löpglädjen och hur kul det är att springa både i grupp och i skogen! Hon vill bidra till att fler ska få känna löparglädje!

Martin Lanzén

Martin arbetar som chef på Ericsson, har varit ungdomsledare i fotboll i 8 år samt varit ledare för vuxna i volleyboll. Dessutom är han ledare både inom posturalträning och på löpsektionen på sin arbetsplats. Med andra ord har han goda kunskaper inom ledarskap. Martin har sprungit en hel del lopp genom åren. Bland annat har han sprungit ca. 28 Göteborgsvarv med bästa tiden på 1:34 (2019), Stockholm maraton med bästa tiden på 3:20 samt att han genomfört Activitus Trailrace 61k, där han kom på 17:e plats.

Anders Malm

Anders fann löpningen under våren 2020 och sedan dess har det varit en stor del av hans liv. Han har en hel del loppmeriter i bagaget, däribland Alpaca race: 10,5 km 2022 och 32 km 2023, Granan Backyard ultra: 47km 2022, Göteborgsvarvet 2022 samt diverse traillopp runt 10 km som tex. Becksvart 2022, Dalsland trailrun 2021, Kroppefjäll trailrun 2021. 

Annika Pettersson

Annika har sprungit i princip hela livet sedan tonåren och har själv varit deltagare hos VarjeSteg under flera terminer. Nu ser hon fram emot att förmedla löparglädje som ledare i VarjeStegs löpkurser!


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0