fbpx

Ledare Kristinehamn

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kristinehamn där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kristinehamn träffar du följande löpcoacher:

Anna Grödevik

Anna är en trogen runstreakare som hittat löpningen efter att hon länge letat efter en passande träningsform. Hon började springa först i 30-års åldern och har sedan dess deltagit i en hel del lopp där hon utmanat sig själv på olika sätt. Anna vill motivera och inspirera andra och brinner för att bygga hälsa både psykiskt och fysiskt. Hon tror starkt på gruppträning som träningsform, framförallt då det ger en känsla av sammanhang som kan vara gynnsamt för personer som annars haft svårt att motivera sig till fysisk aktivitet. Bortsett från löpningen är Anna lärare i grunden och har vidareutbildat sig till både speciallärare och specialpedagog. Hon är även utbildad i att handleda lärare att föra gruppsamtal med lärare men även motivera elever och unga vuxna. Dessutom är hon själv utbildare inom programmet ICDP som handlar om bemötande och att vägleda genom samtal. Bland Annas löparmeriter finns diverse genomförda löparlopp, samt en Tjejklassiker och olika varianter av Backyard ultra. Hon tycker att det är fantastiskt att kunna inspirera andra till en aktiv vardag.

Per Grödevik

För Per har träning och att springa lopp alltid varit en självklarhet. Han tränar för livet och tävlar för att koppla av, som han själv uttrycker det. Han har varit egenföretagare/entreprenör i närmare 30 år, så ledarskap är något han har god vana av. Några av de meriter som Per samlat på sig under åren är bland annat att han genomfört en Svensk Klassiker, åkt Vasalopp samt sprungit både maraton och Göteborgsvarvet. Men för honom handlar inte löpningen om att jaga tider, utan istället är det njutningen av själva upplevelsen som han värderar. 

Sara Lindeström

Sara har använt löpning i skog och mark som träning i omkring 10 år. För henne är det ett sätt att må bra både psykiskt och fysiskt. Omfattningen har varierat men målet har varit att springa minst 10 km/vecka under många år. Sara är utbildad distriktssköterska och arbetar till vardags som skolsköterska, vilket innebär samtal om hälsa både i grupp och individuellt. Hon har även nyligen deltagit i en utbildning i MI (motiverande samtal). Sara ser fram emot att vara med som ledare hos VarjeSteg och kunna uppmuntra andra att upptäcka löpningen och allt positivt som det ger. 


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0