Ledare Kristinehamn

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kristinehamn där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kristinehamn träffar du följande löpcoacher:

Anna Grödevik

Anna är en trogen runstreakare som hittat löpningen efter att hon länge letat efter en passande träningsform. Anna vill motivera och inspirera andra och brinner för att bygga hälsa både psykiskt och fysiskt. Bortsett från löpningen är Anna lärare i grunden och har vidareutbildat sig till både speciallärare och specialpedagog. Anna har genomfört löplopp årligen och på meritlistan finns allt från Vårruset till Göteborgsvarvet och Backyard Ultra.

Per Grödevik

För Per har träning och att springa lopp alltid varit en självklarhet. Han tränar för livet och tävlar för att koppla av, som han själv uttrycker det. Han har varit egenföretagare/entreprenör i närmare 30 år, så ledarskap är något han har god vana av. Några av de meriter som Per samlat på sig under åren är bland annat att han genomfört en Svensk Klassiker, åkt Vasalopp samt sprungit både maraton och Göteborgsvarvet. Men för honom handlar inte löpningen om att jaga tider, utan istället är det njutningen av själva upplevelsen som han värderar. 

Sofia Fosselius

För Sofia är inte farten det viktigaste i löpningen och hon gillar att variera löpningen både vad gäller underlag och distans. Hon har en pågående runstreak sedan augusti 2021 där distansen varierar från 2 km upp till några mil, och hon springer helst tillsammans med andra. Sofias längsta och mest utmanande lopp var Stockholm Marathon 2023 medan det roligaste var Tough Viking i Slottsskogen 2022.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0