fbpx

Ledare Karlstad

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Karlstad där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Karlstad träffar du följande löpcoacher:

Johan Andersson

Johan jobbar som löpcoach hos VarjeSteg i Karlstad och är licenserad personlig tränare, massör, kostrådgivare och certifierad Löpcoach & Rörelsecoach. Johan gillar att utmana sig i sin löpning genom att springa lopp där favoriten är trail. Han är en stor inspiration där han förmedlar löpningen som läkande vid psykisk ohälsa.

Nina Kask

Nina driver företaget Up is down AB där hon jobbar med att processleda företag inom frågor kring jämställdhet och mångfald. Hon har jobbat som projektledare och processledare i 20 års tid inom olika branscher och har även gått flera ledarskapsutbildningar. Inom träning har hon jobbat som PT och löpcoach, även varit spinninginstruktör och trampolininstruktör.

Malin Gustafsson

Malin har sprungit hela livet där löpningen ger henne kraft och inspiration. Hon har goda meriter inom både löpning och ledarskap då hon genomfört ultracupen i Danmark, Icebug Experience och BAMM. Malin har jobbat många år som chef inom hotell/spa, styrelsearbetare inom skärmflyg och ledare i yoga för barn. De senaste två åren har hon funnit ett mer naturligt sätt att röra sig och detta ser hon fram emot att dela med sig av!


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0