Ledare Kalmar

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kalmar där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kalmar träffar du följande löpcoacher:

Robert Rosen

Robert har många fina löparmeriter i bagaget, då han sprungit hela 5 Stockholm marathon, 1 New York marathon, 5 Göteborgsvarv och 2 Lidingölopp. Nu strävar han dessutom efter att springa sina allra första Ironman! Robert har sedan tidigare även lett grupper inom löpning. 

Linus Franzén

Linus beskriver sig själv som en glad person med hög social kompetens. Han älskar att träna och har några fina prestationer på meritlistan, bl a milen på 49, Halvmaraton på 1:56 samt 8,5 varv på Backyard Ultra.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0