fbpx

Ledare Kalmar

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kalmar där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kalmar träffar du följande löpcoacher:

Nina Almroth

Nina har genomfört många imponerande löparprestationer, då hon sprungit hela 7 marathon samt gjort både en hel och en halv Ironman. Utöver det har hon även genomfört många swimrun, backyardultra samt halvmarathon. Till vardags arbetar hon som lärare och är även spinningledare.

Robert Rosen

Robert har många fina löparmeriter i bagaget, då han sprungit hela 5 Stockholm marathon, 1 New York marathon, 5 Göteborgsvarv och 2 Lidingölopp. Nu strävar han dessutom efter att springa sina allra första Ironman! Robert har sedan tidigare även lett grupper inom löpning. 

Mikael Orrebrink

Mikael är utbildad PT/coach inom Endurance träning. Han har tränat triathlon i drygt 10 år och har både en halv ironman och fulldistans Ironman bakom sig. Mikael älskar traillöpning och har sprungit en hel del lopp, bland annat Lidingöloppet, halvmaror och olika milslopp. Han jobbar som surfinstruktör och MTB-instruktör och har god erfarenhet av ledarskap både i sitt yrke som terapeut och som aktivitetsledare.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0