Ledare Jönköping

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Jönköping där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Jönköping träffar du följande löpcoacher:

Lars Gunnarsson

Lars är gruppträningsinstruktör samt gruppchef och plutonchef inom Försvarsmakten. Han har genomfört 2 Ultravasan 90 km, 1 Ultravasan 45 km, Stockholm Marathon 2022 och 4 Göteborgsvarv. 

Claes Lyckekull

Claes fick upp intresset för löpning redan som 16 åring och sedan har intresset bara vuxit. Han har sprungit halvmara, marathon, svenska klassikern och Jkpg Ironman. Claes brinner för löpning och har genomfört 10 maratonlopp totalt. Han ser det som givande att få hjälpa andra löpare med tekniken och fotarbetet, då han själv vet vilken skillnad det kan göra för löparglädjen. Claes är en positiv kille som genuint tycker om att träffa nya människor och ser mycket fram emot att träffa alla deltagare!


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0