fbpx

Ledare Jönköping

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Jönköping där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Jönköping träffar du följande löpcoacher:

Anne-Marie Fransson Ellbring

Anne-Marie är 56 år och brinner för träning. Löpning och styrketräning är det bästa hon vet. Efter att hon suttit stilla en hel dag på jobbet, är det första hon gör när hon kommer hem att dra på sig träningskläderna. Anne-Marie har god erfarenhet inom ledarskap då hon genom åren gått flera ledarutbildningar. På meritlistan har hon Lidingöloppet, Göteborgsvarvet och diverse andra lopp.

Albin Lindman

Albin började med löpning för 3-4 år sedan och under dessa år har det hänt mycket i hans utveckling som löpare. Han har alltid varit aktiv inom sport och älskar att träffa nya människor som delar samma intressen. Albin har ett imponerande distansrekord på 55 km och utöver det har han även sprungit lopp såsom Lidingöloppet, Göteborgsvarvet samt Jönköping halvmarathon.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0