Ledare Huddinge

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Huddinge där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Huddinge träffar du följande löpcoacher:

Marcus Ehrnholm

Marcus jobbar som idrottslärare och är intresserad av löpning. På meritlistan hittar vi två genomföra maraton.

Daniel Wiberg

Daniel har ett starkt intresse för mentalt och fysiskt välmående. Efter att ha varit ungdomsledare i över 10 år inom karate samt är butikschef med 25 anställda, är ledarskap något som han har god erfarenhet av. Daniel har en del fina tävlingsmeriter inom karate, där han införskaffat några medaljer. Inom löpning har han genomfört några maraton samt triathlonlopp. Daniel beskriver att han lägen har velat förmedla löpglädje och att han vill ut bland glada löpare och jobba med dessa unika människor i verkligheten.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0