Ledare Hisingsparken

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Hisingsparken där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Hisingsparken träffar du följande löpcoacher:

Nathalie Bergquist

Nathalie är grundare av VarjeSteg och är certifierad Löpcoach & Rörelsecoach, föreläsare kring Smärtfri Löpning och studerar till fysioterapeut. Hon har studerat hur vi människor är skapta för att röra på oss och löpning är inget vi ska behöva få ont utav. Hon brinner för att dela med sig av rörelsefrihet och avslappnad löpning & har sprungit allt från milen till långa ultralopp på 16 mil.

Martina Magnusson

Martina är verksam ledare både i yrkeslivet och i Hisingsparken. Engagerad predikare för hållbar löpning och en mångsidig träning. Hon har medverkat i Varje steg sedan starten och har utvecklat en medvetenhet kring vår filosofi. Martina har sprungit hela 16 Göteborgsvarv, ett maraton samt genomfört en svensk klassiker.

Christine Henriksson

Christine arbetar som sjuksköterska och har haft löpning som motionsform i många år. Tidigare upplevdes den ofta tung, tråkig och med smärtande knän. Kom i kontakt med VarjeSteg för 2,5 år sedan och upptäckte då att löpningen faktiskt kunde vara både smärtfri och så mkt mer än tid och tempo. En energiboost för att klara vardagens utmaningar. Ser nu fram emot att förmedla denna upplevelse till andra också!

Malena Storm Erdegard

Malena har gått flertalet ledarskaps- & coachutbildningar. Hon coachar butiker i sin vardag där hon jobbar som Hållbarhetsledare inom Miljö och Livsmedel. Hon arbetar även som brottartränare till barn mellan 4-8 år. Malena har goda meriter i löpning där hon sprungit flertalet halvmaraton och även Icebug experience west coast trail – tre dagar med totalt 75 km. Hon tycker det ska bli otroligt kul att få lära er mer om skonsam och hållbar löpning som vi lär ut på VarjeSteg!

Sara Nyberg

Sara har tillbringat mycket tid på skyttebanan under uppväxten och är utbildad förbundstränare inom skyttesport, gevär. Dessutom har hon även studerat kurser i hälsopedagogik och coaching för fysisk aktivitet. Sara har gått från att inte springa alls fram till för fyra år sedan, då hon hennes löpintresse väcktes. I höst ska hon delta i sitt första maraton och hon har även hunnit med att springa två Göteborgsvarv och även några millopp.

Marcus Vigenberg

Marcus arbetar som injengör, älskar sport och löpning och började springa 2015. Till vardags arbetar han som teamledare på Ericsson där han leder ett utvecklingsteam. Därutöver har han även god ledarskapsvana från att han är ledare för Häcken P11 i fotboll, där han gått utbildning inom Svenska Fotbollsförbundet. Marcus har ett antal lopp på sin meritlista, bland annat flertalet Göteborgsvarv, 2 st Stockholm maraton, Bocksten Trail Run, Tuve Trailrun, Varvetmilen och Midnattsloppet. Han har gjort fina tider på både halvmaraton och maraton, där han har personbästa på 1:43:00 respektive 3:58:00.

Sara Sälde

Sara brinner för löpning och har sprungit två soliga Göteborgsvarv. Hon tränar för att springa många fler och för att en dag springa ett maraton.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0