fbpx

Ledare Hisingsparken

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Hisingsparken där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Hisingsparken träffar du följande löpcoacher:

Nathalie Bergquist

Nathalie är grundare av VarjeSteg och är certifierad Löpcoach & Rörelsecoach, föreläsare kring Smärtfri Löpning och studerar till fysioterapeut. Hon har studerat hur vi människor är skapta för att röra på oss och löpning är inget vi ska behöva få ont utav. Hon brinner för att dela med sig av rörelsefrihet och avslappnad löpning & har sprungit allt från milen till långa ultralopp på 9 mil.

Martina Magnusson

Martina är verksam ledare både i yrkeslivet och i Hisingsparken. Engagerad predikare för hållbar löpning och en mångsidig träning. Har medverkat i Varje steg under 3 års tid och utvecklat en medvetenhet kring vår filosofi. Hon har sprungit flertalet Göteborgsvarv samt genomfört en svensk klassiker.

Christine Henriksson

Christine arbetar som sjuksköterska och har haft löpning som motionsform i många år. Tidigare upplevdes den ofta tung, tråkig och med smärtande knän. Kom i kontakt med VarjeSteg för 2,5 år sedan och upptäckte då att löpningen faktiskt kunde vara både smärtfri och så mkt mer än tid och tempo. En energiboost för att klara vardagens utmaningar. Ser nu fram emot att förmedla denna upplevelse till andra också!

Malena Storm Erdegard

Malena har gått flertalet ledarskaps- & coachutbildningar. Hon coachar butiker i sin vardag där hon jobbar som Hållbarhetsledare inom Miljö och Livsmedel. Hon arbetar även som brottartränare till barn mellan 4-8 år. Malena har goda meriter i löpning där hon sprungit flertalet halvmaraton och även Icebug experience west coast trail – tre dagar med totalt 75 km. Hon tycker det ska bli otroligt kul att få lära er mer om skonsam och hållbar löpning som vi lär ut på VarjeSteg!

Joel Prisell

Joel strävar alltid efter att bli en bättre version av sig själv genom olika erfarenheter både privat och genom arbetslivet. Han har flera års erfarenhet av att vara ledare inom fotboll som tränare för egna lag inom både ungdom & senior. Joels största merit inom träning är fotboll där han har spelat i div 2. Han har dessutom tävlat på nationell nivå inom längdskidåkning, samt åkt vasaloppets öppna spår två gånger. Genom hans idrotter har löpningen alltid funnits där, men det var på senare tid som han fann löparglädjen tillsammans med VarjeSteg och detta vill han dela med sig av till er!

Ylva Morén

Ylva älskar att vara i naturen, oavsett om det är genom löpning, vandring eller segling. Hon har mycket erfarenhet av ledarskap och att coacha och motivera människor. Nu ser hon fram emot att motivera er!

Rickard Ericsson

Rickard har en bakgrund inom orientering och friidrott som han tävlat i under hela sin uppväxt. Han valde till slut att satsa vidare på orienteringen och gjorde detta fram till 25 års ålder. Rickard har deltagit i ett millopp där han presterade den fina tiden 38 minuter. Han har även en examen i Idrottsvetenskap efter att ha studerat tre år på Coaching och Sport Management-programmet på Linnéuniversitetet.

Sara Nyberg

Sara har tillbringat mycket tid på skyttebanan under uppväxten och är utbildad förbundstränare inom skyttesport, gevär. Dessutom har hon även studerat kurser i hälsopedagogik och coaching för fysisk aktivitet. Sara har gått från att inte springa alls fram till för fyra år sedan, då hon hennes löpintresse väcktes. I höst ska hon delta i sitt första maraton och hon har även hunnit med att springa två Göteborgsvarv och även några millopp.

Fredrik Larsson

Fredrik har de senaste åren fått upp intresset för ultralöpning och har även erfarenhet av swimrun och triathlon. Han drivs av att kunna inspirera andra till att hitta löpningen och dess positiva effekter. Fredrik har många meriter i bagaget där han bland annat genomfört 22 Göteborgsvarv, 8 swimrun, 7 tritathlon halvdistans och ett IronMan full distans.

Anders Kadmark

Anders har en löpledarutbildning (GFIF) och har sedan tidigare varit ledare i Solvikingarna och även lett Göteborgsvarvs-träning. Han tycker om att springa maraton på olika orter runt om i Europa, och gillar även att springa traillopp i skogen eller i fjällen.

Jacqueline Krecs

Jacqueline brinner för löpning och för att se när andra finner glädje i löpningen. Löpintresset har alltid funnits där, men det var runt 2018 som hon verkligen fick upp ögonen för det på riktigt. Hon har sprungit fyra Göteborgsvarv med bästa tiden på 1.33 och även sprungit några millopp, där som bäst på 41 minuter.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0