fbpx

Ledare Helsingborg

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Helsingborg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Helsingborg träffar du följande löpcoacher:

Daniel Håkansson

Daniel har alltid tränat, allt från handboll, innebandy, slalom, snowboard m.m, och han började med löpning vid 35-års ålder, tack vare en present från sin storebror: en anmälan till tjurruset. Efter tjurruset har distanserna ökat och senaste loppet var GAX100 (100 Miles, dvs 161km). Daniel gillar att prova på nya saker och älskar att testa sina gränser därav har han fastnat för ultralöpning. Han har även goda meriter inom ledarskap där varit skid-/snowboardinstruktör & ledare för fotbollslag.

Tony Alfredsson

Info kommer inom kort.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0