fbpx

Ledare Helsingborg

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Helsingborg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Helsingborg träffar du följande löpcoacher:

Daniel Håkansson

Daniel har alltid tränat, allt från handboll, innebandy, slalom, snowboard m.m, och han började med löpning vid 35-års ålder, tack vare en present från sin storebror: en anmälan till tjurruset. Efter tjurruset har distanserna ökat och senaste loppet var GAX100 (100 Miles, dvs 161km). Daniel gillar att prova på nya saker och älskar att testa sina gränser därav har han fastnat för ultralöpning. Han har även goda meriter inom ledarskap där varit skid-/snowboardinstruktör & ledare för fotbollslag.

Tim Tuvesson

Tim började springa 2018 som rehab mot sin söndertrampade hälkudde. Eftersom han själv tycker om att springa hellre än snabbt, har han därför valt att rikta in sig på ultralöpning. 

Adam Nilsson

Adam har till och från sprungit i hela sitt liv. I yngre ålder var det främst kopplat till andra sporter, men som äldre har han börjat se på löpning som en egen utmanande gren. Numera springer han för att det är så enkelt att ta sig ut, samt för att kunna se sig själv på mållinjen på olika tävlingar som han anmält sig till. Prestationerna som ligger närmst i tiden för Adam, är en genomförd svensk klassiker samt att han även lyckades komma under 40 min på milen i somras. Ledarskap är också något han har erfarenhet av. Bland annat har han en bakgrund inom ishockey där han varit lagkapten under många år som yngre, samt att han under sin universitetstid flertalet gånger varit gruppledare/fadder för nya studenter. 


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0