Ledare Helsingborg

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Helsingborg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Helsingborg träffar du följande löpcoacher:

Daniel Håkansson

Daniel har alltid tränat, allt från handboll, innebandy, slalom, snowboard m.m, och han började med löpning vid 35-års ålder, tack vare en present från sin storebror: en anmälan till tjurruset. Efter tjurruset har distanserna ökat och senaste loppet var GAX100 (100 Miles, dvs 161km). Daniel gillar att prova på nya saker och älskar att testa sina gränser därav har han fastnat för ultralöpning. Han har även goda meriter inom ledarskap där varit skid-/snowboardinstruktör & ledare för fotbollslag.

Tony Alfredsson

Tony utövade från tidig ålder både fotboll, pingis och motocross. Han har alltid haft en passion för löpning och började träna mer seriöst efter att han slutade med fotbollen i 30-årsåldern.Tony har sprungit ett flertal marathon, bl a i Stockholm, Köpenhamn och Helsingborg. Han har även tidigare varit ledare inom ungdomsfotbollen.

Maria Lundborg

Maria älskar löpning och springer i princip varje dag. Löpningen har alltid gett henne otrolig glädje och välbefinnande, och detta är något som hon vill förmedla till andra som funderar på att börja löpträna.

Lotta Wissman

Lotta har sysslat med diverse idrotter genom hela livet men har fokuserat på löpträning de senaste åren. Hon har tidigare själv deltagit i två löpkurser hos VarjeSteg och har god ledarskapserfarenhet från att ha arbetat som lärare i många år. 


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0