fbpx

Ledare Hammarö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Hammarö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Hammarö träffar du följande löpcoacher:

Malin Gustafsson

Malin har sprungit hela livet där löpningen ger henne kraft och inspiration. Hon har goda meriter inom både löpning och ledarskap då hon genomfört ultracupen i Danmark, Icebug Experience och BAMM. Malin har jobbat många år som chef inom hotell/spa, styrelsearbetare inom skärmflyg och ledare i yoga för barn. De senaste tre åren har hon funnit ett mer naturligt sätt att röra sig och detta ser hon fram emot att dela med sig av! Hon har goda erfarenheter av att löpcoacha då hon varit med som ledare i VarjeStegs löpkurser under flertalet terminer.

Anneli Karlsson

Anneli älskar rörelse på alla olika sätt men hennes hjärta ömmar särskilt för löpning. Hon har sprungit i hela sitt liv på ett eller annat sätt och hennes motivation till träning är att det får henne att må bra och att det ger henne en enorm glädje. Anneli tror på att löpning är för alla och hon brinner för att kunna förmedla den löparglädjen som hon själv känner att hon får när hon springer. Utöver löpningen har hon sedan tidigare erfarenhet av ledarskap. Hon har bland annat jobbat som VM på H&M, lett både fotbollsskola, träning i dubbelhopprep och gymnastik samt arbetat som reseledare. Dessutom har ledarskapsrollen alltid varit naturligt förekommande i hennes yrke, inte minst nu, då hon håller på att skola om sig till grundskollärare i åk 4-6. I oktober 2021 sprang Anneli sitt nionde Stockholm Maraton och utöver det har hon genomfört bland annat Idre Fjällmarathon 28 km och Tjurruset, samt deltagit i statslopp som Midnattsloppet och Vårruset.


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0