Ledare Halmstad

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Halmstad där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Halmstad träffar du följande löpcoacher:

Elsa Ohrås

Elsa är kanotist på elitnivå och är aktiv inom kanotklubben där hon håller i träning för både barn, ungdomar och motionärer. Hon har alltid gillat att springa och har deltagit på olika motionslopp. Elsa har goda kunskaper inom träning och hälsa då hon har högskoleutbildning i Biomedicin – inriktning träningsfysiologi.

Lina Eriksson

Lina har en bakgrund som både friidrottstränare och fotbollstränare för barn och ungdomar, men har även själv utövat idrotterna stora delar av sitt liv. Hon har deltagit i flera motionslopp, allt från 5 km till halvmarathon, och till sommaren väntar Stockholm marathon. För tillfället studerar Lina tredje och sista året på Biomedicinprogrammet med inriktning träningsfysiologi på högskolan i Halmstad.  

Rebecka Stenström

Rebecka är utbildad gruppträningsinstruktör inom spinning och cirkelträning. Hon har sprungit allt från 5 km lopp upp till marathon.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0