Ledare Gagnef

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Gagnef där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Gagnef träffar du följande löpcoacher:

Lovisa Målare

Att använda löpningen som ett naturligt sätt att transportera mig mellan platser har lockat mig sedan jag började springa hösten 2020. Målet var inte att bli snabbast men kunna springa långt och utan att bli skadad. Med målet att bli ultralöpare tränade jag på för att 2,5 år senare, i samband med min 50-årsdag, genomföra min första ultradistans.  

Madelene Berg

Löpning har varit den träningsform som tilltalat Madelene genom åren. Friheten att kunna ta sig ut i spåret när tillfället ges har passat henne bra. Hon har deltagit i några lopp av varierande längd, men löpningen har främst varit för motion och att må bra.

Sofia Målare

Sofia är intresserad av löpning för välmående gärna i kombination med naturupplevelser. Hon springer hellre trail än stadslöpning och hellre långt än snabbt. Till vardags jobbar hon som sjöman och tycker det är kul att kombinera sjölivet med löpningen och uppskattar att upptäcka nya platser med löparskorna på!

Jakob Bäckebo

Jakob har gjort 3 svenska klassiker och en trippelvasa (3x lidingöloppet + sprungit hela vasaloppet). I Augusti 2023 ska han även göra en Ironman.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0