Ledare Gagnef

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Gagnef där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Gagnef träffar du följande löpcoacher:

Lovisa Målare

Lovisa har i många år längtat efter att kunna springa obehindrat. För knappt 2 år sedan började hon följa ett program som varvade jogg med gång, och långsamt ökade längden på löpdelen. På nyårsafton 2020 sprang hon för första gången 7min utan att stanna och kände sig oövervinnelig. Samma känsla hade hon när hon i augusti i år korsade mållinjen på Trailvasan30. Båda målen kändes från början lika ouppnåeliga men samtligt inspirerande och utmanande. Lovisa gillar hellre att springa längre än snabbt och filosofin inom ultralöpning tilltalar henne. Hennes träningsmål för 2023 är att komma till start utan skador och bra förberedd till UV45. Men den allra viktigaste vinsten med träningen för Lovisa är den positiva effekten den har på både knoppen och kroppen.  

Madelene Berg

Löpning har varit den träningsform som tilltalat Madelene genom åren. Friheten att kunna ta sig ut i spåret när tillfället ges har passat henne bra. Hon har deltagit i några lopp av varierande längd, men löpningen har främst varit för motion och att må bra.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0