Ledare Falköping

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Falköping där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Falköping träffar du följande löpcoacher:

Albin Lindman

Albin började med löpning för 3-4 år sedan och under dessa år har det hänt mycket i hans utveckling som löpare. Han har alltid varit aktiv inom sport och älskar att träffa nya människor som delar samma intressen. Albin har ett imponerande distansrekord på 55 km och utöver det har han även sprungit lopp såsom Lidingöloppet, Göteborgsvarvet samt Jönköping halvmarathon.

Malin Svantesson

Malin är en före detta fotbollsspelare som jobbar som Behandlingsassistent. Hon springer för att må bra i kropp och knopp. Att springa på asfalt och tänka ostört är det bästa. Men genom VarjeSteg har hon upptäckt glädjen i att springa tillsammans med andra och samtidigt få tips på bra övningar och skonsam, hållbar löpning.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0