Ledare Bromma/Ekerö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Bromma/Ekerö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Bromma/Ekerö träffar du följande löpcoacher:

Klas Forsberg

Klas brinner för löpning i allmänhet, men särskilt varmt om hjärtat ligger ultralöpningen. Han började springa 2016 och upptäckte då att hans styrka är att han är en väldigt uthållig löpare. Han har goda erfarenheter av ledarskap, då han bland annat har 20 års erfarenhet av att vara chef/ledare samt att han varit fotbollstränare i över 12 års tid. Klas gillar långsiktiga mål och har över tid gått från att klara av ett millopp, till att ha genomfört diverse olika ultralopp, nu senast Värmdö Ultra. Än mer inspirerande är återhämtningen han gjort från sin ryggskada som han råkade ut för 2013. Den orsakade honom stora smärtor av att bara gå 300 meter, och numera har han som sagt avverkat ett ultralopp – på hela 50 miles (80,5 km)! 

Helena Paulsson

Helena har sprungit lopp som bl a Göteborgsvarvet och 10 kilometerslopp. Utöver löpningen är hon även aktiv inom fotboll, innebandy och padel. Nu ser hon fram emot att dela med sig av skonsam & hållbar löpning!

Weronika Brzuchalska

Weronika är en glad läkarstudent som vill dela med sig av sin passion för rörelse. Hon är löpare sedan barnsben, med fokus på längre distanser de senaste tio åren. Ni kan ofta se henne på löparbanan under olika friidrottstävlingar, men  även som farthållare under de stora motionsloppen. Weronika har många imponerande löparmeriter. Bland annat har hon sprungit 5 km på 17:15, milen på 36:01, halvmarathon på 1:18 samt marathon på 2:51. Därutöver har hon även masterexamen från Handelshögskolan och tycker om att hjälpa och  leda andra. Hon hjälper dig gärna att springa skonsammare, avslappnat och att  ha kul med din träning! Klara, färdiga, spring!


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0