Ledare Bromma/Ekerö

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Bromma/Ekerö där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Bromma/Ekerö träffar du följande löpcoacher:

Klas Forsberg

Klas brinner för löpning i allmänhet, men särskilt varmt om hjärtat ligger ultralöpningen. Han började springa 2016 och upptäckte då att hans styrka är att han är en väldigt uthållig löpare. Han har goda erfarenheter av ledarskap, då han bland annat har 20 års erfarenhet av att vara chef/ledare samt att han varit fotbollstränare i över 12 års tid. Klas gillar långsiktiga mål och har över tid gått från att klara av ett millopp, till att ha genomfört diverse olika ultralopp, nu senast Värmdö Ultra. Än mer inspirerande är återhämtningen han gjort från sin ryggskada som han råkade ut för 2013. Den orsakade honom stora smärtor av att bara gå 300 meter, och numera har han som sagt avverkat ett ultralopp – på hela 50 miles (80,5 km)! 


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0