fbpx

Ledare Borås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Borås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Borås träffar du följande löpcoacher:

Jürgen Kappe

Jürgen är diplomerad Rörelsecoach och har mycket erfarenhet inom ledarskap då han driver Coach Kappe där han bland annat håller kurser inom självförsvar. Han har även goda meriter inom boxning där han varit rankad som 3:a i Sverige och tränade wing tsun på heltid samt var assisterande instruktör. Nu tävlar han inte längre utan ser träningen som en avkoppling, detta vill han förmedla till er!

Jessica Holländare

Jessica har genom VarjeSteg förändrat sitt löpsteg och märker en stor skillnad i sin kropp när man har ett mer skonsamt löpsteg. Mindre smärta när hon springer resulterade i att hon nu har genomfört halvmaraton-distanser. Hon ser fram emot att lära er njuta av löpningen genom en hållbar löpteknik!


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0