Ledare Billdal

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Billdal där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Billdal träffar du följande löpcoacher:

Hanna Misurak

Hanna har en gedigen bakgrund inom ledarskap då hon drivit hela 4 dansskolor samt att hon jobbat i 20 år som grupptränare i bl a step, utomhusträning, pilates, danceaerobics crosschallenge etc. Hanna är även internationellt licenserad personlig tränare och kostrådgivare. Bland hennes loppmeriter hittar vi 3 Göteborgsvarv, 1 Stockholm Marathon, Ultravasan 45 och Göteborgsvarvet Marathon.

Stefan Lagrosen

Stefan är diplomerad löpcoach och licensierad personlig tränare. På listan över löparmeriter hittar vi en hel del genomförda lopp, däribland hela 17 maratonlopp. Dessutom har Stefan även goda erfarenheter inom ledarskap, då han bland annat arbetat inom försvaret samt varit universitetslärare i 25 år.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0