fbpx

Ledare Askim

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Göteborg/Askim där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Askim träffar du följande löpcoacher:

Victoria Langley

Victoria har varit verksam som ledare i sitt yrkesliv senaste 25 åren. Hon har även arbetat som reseledare i Alperna. Victoria har sprungit flertalet göteborgsvarv och maratonlopp där New York marathon är ett av dem. Hon ser fram emot att inspirera och hjälpa andra till skonsam rörelse!

Ulrika Billkrantz

Ulrika har sedan tidigare god ledarskapsvana då hon arbetat som butikschef samt hållit i egna träningsgrupper. Inom löpningen har hon hunnit samla på sig flertalet fina meriter, då hon bland annat sprungit maraton i både New York, Berlin, London, Tokyo och Chicago. Utöver det har hon sprungit Göteborgsvarvet och Tjejmilen flera gånger, sprungit Prag halvmaraton, deltagit i Göteborgsvarvet stafett samt genomfört GBG Five. 

Annica Gilbertson

Annica började springa regelbundet efter tredje barnet när hon var 40+ och som längst har hon sprungit ett halvmaraton. Hon har sedan tidigare erfarenhet av ledarskap, då hon bland annat varit ledare för diverse olika träningspass. Dessutom är hon även utbildad Friskvårdskonsult. 


Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0