Ledare Alingsås

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Alingsås där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Alingsås träffar du följande löpcoacher:

Jonas Wickstrand

Efter ett uppehåll från löpningen på 12 år, hittade Jonas tillbaka till löpningen igen 2021 efter att ha läst boken “Born to run”. Han har sprungit Göteborgsvarvet 3 gånger och Göteborg Marathon 1 gång. I september är det dags för Göteborgsvarvet Marathon samt Göteborg Marathon för andra gången i oktober.

Linda Petersson

Har alltid gillat att röra på mig och använda kroppen, styrketränat hela mitt vuxna liv. Cyklar Mountainbike och åker skidor så fort tillfälle des. Simma – älskar det meditativa i ett riktigt bra pass i bassängen när man tillryggalägger läng efter längd. Löpningen har jag på allvar börjat med de senaste åren – enkelheten och glädjen i att kunna komma ut och upptäcka omgivningen samtidigt som jag rör på mig, oavsett om jag är hemma eller på resa, är fantastisk. Älskar att vara ute oavsett väder och vind. Har alltid varit mån om teknik vid träning för att undvika skador och kunna utöva det man älskar på ett säkert sätt, så det vill jag gärna försöka dela med mig av till alla.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0