Ledare Kungälv

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i VarjeStegs löpkurser i Kungälv där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg. Oavsett nivå kan du vara med då vi har flera upplägg: Nybörjare till erfaren löpare!

Klicka på knappen nedan för att se kommande löpkurser.


Hos oss på VarjeSteg är det viktigt med kompetenta och drivna ledare som håller sig uppdaterade och är duktiga på att se och ge personlig feedback till dig som är deltagare. Alla löpcoacher hos oss behöver genomgå VarjeStegs löpcoachutbildning för gruppträning. Om du är anmäld till löpkursen i Kungälv träffar du följande löpcoacher:

Gunnar Skaven

Gunnar har arbetat som befäl och utbildningsansvarig inom räddningstjänsten. Han har tränat alla möjliga idrotter och alltid gillat att springa. Han har goda meriter inom löpning och personbästa på milen ligger på 41:39. I år har han även slagit distansrekord på 74 km. Gunnar ser fram emot att träna utomhus tillsammans med er och dela glädjen i löpningen när man kan springa utan att få ont. Det är helt underbart oavsett om det är regn och slask eller solsken!

Helena Rexius

Helena jobbar som läkare och springer för att må bra och orka med vardagen. Trail är en favorit då det kräver absolut närvaro men att nöta asfaltmil ger många möjligheter att tänka ostört. Genom VarjeSteg har hon upptäckt hur varierande löpning kan vara och hur mycket det fortfarande finns att lära sig. Hon vill bidra till att fler upptäcker glädjen med löpning.

Linnea Stridh Orrhult

Linnea jobbar som projektledare inom medicinsk forskning till vardags och har använt löpningen som mental avkoppling. Hon har gärna ett lopp inplanerat som en extra morot i träningen. Efter en lång paus från löpningen hittade hon till Varje steg och upptäckte hur mycket tekniken spelar roll för löpglädjen och hur kul det är att springa både i grupp och i skogen! Hon vill bidra till att fler ska få känna löparglädje!

Elin Smärgel

Elin värdesätter glädjen i löpningen och hon tränar framför allt för att vara stark och för att det är ett bra sätt att rensa hjärnan. Hon har många fina meriter på sin lista, där hon bland annat genomfört Svensk klassiker (Tjej, Halv, Hel), flertalet Göteborgsvarv samt några mindre traillopp. Elin har dessutom tidigare erfarenhet av ledarskap från både ungdomsverksamhet och från sin arbetsplats.

Sofia Swärd

Sofias fokus ligger framförallt på att springa för att må bra  – både för stunden och på lång sikt. Hon trivs som allra bäst när hon får springa långt och länge i skogen och springer gärna med sällskap. Sofia älskar att se känslan hos någon som upptäcker glädjen med löpning och själv har hon många fina meriter på sin lista. Bland annat har hon genomfört Lidingöloppet (10 km, 15 km, 30 km), flertalet Trailvarv, Stockholm Maraton och Bagheera Fjällmaraton 21 km.

Martin Lanzén

Martin arbetar som chef på Ericsson, har varit ungdomsledare i fotboll i 8 år samt varit ledare för vuxna i volleyboll. Dessutom är han ledare både inom posturalträning och på löpsektionen på sin arbetsplats. Med andra ord har han goda kunskaper inom ledarskap. Martin har sprungit en hel del lopp genom åren. Bland annat har han sprungit ca. 28 Göteborgsvarv med bästa tiden på 1:34 (2019), Stockholm maraton med bästa tiden på 3:20 samt att han genomfört Activitus Trailrace 61k, där han kom på 17:e plats.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0