Långpass-Lördag

Lär dig att springa långt – med fokus på njutbar och hållbar löpning

Klicka HÄR för komma direkt till Anmälan.

Vill du förbättra din uthållighet och samtidigt göra träningen till en social aktivitet? Då är denna aktivitet någonting för dig! Långpass-Lördag är en löpkurs där fokus kommer ligga på att lära sig att vara ute under en längre tid.

Detta är ett perfekt komplement till vårens löpkurs – men de går också bra att enbart anmäla sig till Långpass-lördag. Deltagare i vårens löpkurs får rabatterat pris.

Med fokus på njutbar och hållbar löpning, kommer vi med start v. 13 att erbjuda långpassträning i grupp. Träningspassen kommer att hållas varje lördag från v. 13 – v. 18. Du får även alla 6 pass Online som ljudfiler så du kan utföra de på egen hand ifall du missar något pass.

Välj mellan att springa på 15 olika orter eller Online. Du kan också kombinera dagar som passar dig.

Klicka på knapparna nedan för respektive plats för att se samlingsplatser och tider.


Schema

Alla pass är 90-120min och sker i lågt tempo, med pauser var 20-30:e minut, fokus är att vara ute under längre tid, där farten är sekundär. Schemat är anpassat för att skapa en bred kunskap med fokus på att kunna springa länge distanser.

  1. LÖPTEKNIKEn god löpteknik är en förutsättning för att springa långt, här går vi igenom skonsam och hållbar löpteknik under långpasset.
  2. ENERGINär vi är ute en längre tid är det en fördel att fylla på med energi under passet. Här ger vi information om olika typer av energikällor för olika ändamål.
  3. TRAILNjut av skogens natur där vi lär dig löptekniken i trail och springer ett njutbart långpass i skogen.
  4. BACKEVi fördjupar oss i skonsam och effektiv löpteknik i backe uppför och springer ett långpass i backigare miljö.
  5. FARTLEKRoligt och varierat långpass med fartfylld avslutning där vi går igenom effektiv löpteknik!
  6. ANDNINGFörbättra din andning genom en bättre hållning där vi optimerar vår syresättning med övningar under långpasset.

Tid: Lördagar kl 10:00, v. 13-18.

Oavsett vilken plats du väljer får du även tillgång till alla pass Online, ifall du missar något pass, så kan du utföra de på egen hand. Onlinepassen sker genom en ljudfil, likt en podd kommer Nathalie, VarjeStegs grundare, att diskutera temat och intervjua gäster som bjuds in. Det kommer även att finnas inslag av musik och löpteknik.

Vill du göra kursen helt Online/WebbaseradKlicka HÄR för mer info.


Pris för deltagare i Vårens Löpkurs: 795:-

Pris för övriga: 995:-

I priset ingår alla 6 coachade löppass á 90-120min, vilka även finns att tillgå online som ljudfiler (så du kan utföra de på egen hand ifall du t ex missar pass), personlig feedback på ditt löpsteg, rekommenderad rörlighet & styrka, en t-shirt eller buff samt tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 50 online-pass under 2 månader.

  • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot Actiway, ePassi och Wellnet. (Benify går också bra då du skickar ditt kvitto från oss till Benify)

I samband med din anmälan godkänner du våra Allmänna villkor.

Du kommer att skickas vidare till kassan när du skickat in formuläret där du slutför och betalar din anmälan oavsett betalform.
(En T-shirt/buff ingår redan för deltagare i vårens löpkurs, ingen extra tillkommer.)
Ifylles endast om du valde T-shirt ovan. OBS: Kontrollera att rätt storlek är ifylld när du klickar på Anmäl!
Valfritt att svara på
När du är medlem i vår förening kan du tävla för VarjeStegs Löparklubb som är anslutna till Riksidrottsförbundet. Det kostar endast 100:- för år 2023 (du får information om inbetalning om du väljer Ja här) mer info här: www.varjesteg.se/loparklubb
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0