Kroatien 2021

Välkomna att följa med på VarjeStegs träningscamp till vackra ön Krk i Kroatien den 10-17/10 2021! 
Vi kan utlova en oförglömlig träningsresa med fokus på smärtfri rörelse och löpning. 
Du kan vara helt nybörjare på löpning eller mer eller mindre erfaren löpare som vill utvecklas. 
Du kommer oavsett nivå att nå personlig utveckling. Varje morgon kommer det finnas möjlighet att väcka kroppen med ett härligt yogapass vid vattenbrynet. På programmet kommer det förutom coachade löppass, yoga och styrkeövningar finnas möjlighet till sightseeingturer där vi utforskar ön till fots eller cykel. Vi kan också utlova kulinariska upplevelser. 

Ledare
Ledare för resan är Certifierade rörelse- & löpcoacherna Nathalie Bergquist och Patrik Nilsson. Nathalie är grundare av VarjeSteg och en erfaren ultralöpare och föreläsare kring smärtfri löpning & gång genom naturlig rörelse. 
Patrik är även han ultralöpare och en erfaren maratonlöpare. Patrik har hus på Krk och har med sina över 35-års återkommande besök stor kunskap om Krk och dess guldkorn.

Boende
Vi kommer bo på moderna Hotel Malin med ypperligt strandnära läge vid ”Malinskabukten”. Hotel Malin är ett RunFriendly hotel och i resan ingång deras Running package med t ex möjlighet till tvätt av träningskläder ingår i servicen mot extra avgift. 
Malin RUN-Pack innebär bl a Croatia Run t-shirt, sportdryck och energy bar samt 15% i rabatt på alla spa-behandlingar. Gratis inträde till Spa-anläggningen med bl a olika typer av bastun.

Krk/Malinska
Vädersäkra ön Krk (”Körk”) är den näst största ön i Adriatiska havet. Krk ligger relativt nära fastlandet och har sedan 1980 haft landförbindelse genom en 1430 meter lång bro. Närmaste storstad på fastlandet är Rijeka vars flygplats ligger just på Krk, 20min från Malinska. 
Vädret under denna tidpunkt är ofta som bra svensk sensommar. Samma vecka 2019 var det 25 grader i luften och 20 grader i vattnet.
Krk är känt för sin fina olivolja, fisk och Zlahtina, vitt vin som odlas på ön. Även honung, ost och lufttorkad skinka produceras på ön. På fastlandet Istrien/Kvarner är de kända för sin fina svamp, t ex Karl-Johan. 

Resealternativ
Du bokar och betalar din resa t/r Sverige – Krk . Vi har stor erfarenhet av bokning av tåg eller flyg till ön och hjälper gärna till. På ön finns Rijeka Airport med flyg.
Tåg från Sverige till Kroatien är också ett alternativ.

Arrangör & Partner
Arrangör är VarjeSteg.
Anmälan sker i formuläret nedan.
Partner är Getvital Sports – altrarunning.se

Pris: 9.900:-

Allt detta ingår:

 • Boende på spa-hotell med helpension
 • Frukostbuffé, Lunch och Middag med dryck alla dagar.
 • Transfer till/från Rijeka Airport eller tågstation
 • Transer till/från utflykter.
 • Löpcoaching av diplomerade löpcoacher
 • Individuella löpstegsanalyser med feedback
 • Yoga- och styrkepass
 • Workshops & Föreläsningar
 • Inträde till hotellets spa
 • 15% rabatt på spabehandlingar.
 • VarjeSteg T-shirt

Detta tillkommer:

 • Flyg/tåg tur och retur Sverige – Rijeka
 • För enkelrum tillkommer ett pristillägg på 1100kr.
 • Valbara sightseeingturer

Du betalar endast bokningsavgiften på 2000kr nu och resterande summa 8v innan avresa. Bokningen är personlig och bindande. HÄR kan du läsa om våra bokningsvillkor som du godkänner i samband med din bokning.

Anmälan:

Du kommer att skickas vidare till kassan efter att du skickat in formuläret där du slutför och betalar din Anmälan.
Ifylles endast vid faktura.
Ifylles endast vid faktura.
Ifylles endast om du valt dubbelrum och har en önskan om att bo tillsammans med någon som följer med på resan.
Du ansvarar själv för att boka och betala din resa t/r, men vi hjälper gärna till, genom att fylla i här mailar vi dig mer info. (Flyg från Göteborg ligger just nu på ca 4500kr och Tåg från Göteborg ligger på ca 2000kr.)
Valfritt att svara på
Valfritt att svara på
Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0