Kostnadsfritt pass för Musikhjälpen

Spring tillsammans med oss och bidra till ett gott ändamål! Varmt välkommen under vecka 50 där vi bjuder på kostnadsfria pass för Musikhjälpen! Alla som deltar kan skänka valfri summa i vår insamlingsbössa.

Anmälan till passet sker i formuläret nedan och är obligatorisk för att underlätta planeringen.

Det som står i fokus för VarjeSteg är skonsam rörelse och löpteknik, en skonsam löpning blir även en effektivare löpning.

Nivå:

Löpträningen anpassas utefter dina förutsättningar med genomgång av löpteknik för att sedan öva under intervaller (endast gång och jogg för nybörjare).

Hur går det till?

Under passet kommer du att få personlig feedback på ditt löpsteg. Vi börjar med en uppvärmning på ca 10 minuter, för att sedan stanna upp med genomgång av löpteknik och öva under intervaller (endast gång varvat med jogg för nybörjare), vi går också igenom rörelsemönstrets växlar.


Anmälan till passet sker i formuläret nedan och är obligatorisk för att underlätta planeringen:

NYBÖRJARE kommer att varva gång och jogg under hela passet. MEDEL klarar av att jogga 30min. ERFAREN innebär att du i snitt springer över 3mil/vecka.

Datum & Samlingsplatser:

Välkommen att testa på ett pass tillsammans med oss under följande datum:
Anmälan till passet sker i formuläret ovan och är obligatorisk för att underlätta planeringen.

  • Online (webbaserad) / Passet skickas till din Mail så du kan delta oavsett vart du bor (utför det när det passar dig under måndag-fredag v. 50)

Löpkurser:

VarjeSteg har löpkurser på fler orter än ovan! Alla orter hade tyvärr inte möjlighet att utföra pass för musikhjälpen under v. 50. Se orter för respektive löpkurs här.

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen löpkurs tillsammans med VarjeSteg där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg! Vi finns på 65 orter i Sverige. Du kan också välja att göra kursen online där du blir löpcoachad i hörlurarna genom musikfiler.

Vi anpassar träningen efter din egen förmåga då vi har flera olika nivåer och upplägg (Nybörjare till Erfaren) där du vid varje pass får personlig feedback på ditt löpsteg. 

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning. När du hittar den där lätta känslan i steget, då blir löpningen som meditation, fantastisk och fri.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0