Helsingborg – Långpass

Vill du förbättra din uthållighet och samtidigt göra träningen till en social aktivitet? Då är denna kurs någonting för dig! Långpasskurs är en löpkurs där fokus kommer ligga på att lära sig att vara ute under en längre tid.

Med fokus på njutbar och hållbar löpning, kommer vi med start v. 38 att erbjuda långpassträning i grupp. Träningspassen kommer att hållas varje lördag från v. 38 – v. 43.

Tid: Lördagar 10:00 
Samlingsplats: Utegymmet på Råå Vallar (Kustgatan)
Längd: Alla pass är ca 90-120min.
Kursstart: 23 september 2023


Helsingborg ledare

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om ledarna i Helsingborg:


Löpteknik:

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. Det gör att du bygger upp din kropp i varje steg såväl som i gång och löpning, istället för att bryta ner den.

Program:

Alla pass är 90-120min och sker i lågt tempo, med pauser var 20-30:e minut, fokus är att vara ute under längre tid, där farten är sekundär. Schemat är anpassat för att skapa en bred kunskap med fokus på att kunna springa länge distanser. Läs mer om dessa i programmet nedan: (klicka dig vidare på knappen)

Vill du göra kursen helt Online/WebbaseradKlicka HÄR för mer info.


Pris för deltagare i Höstens Löpkurs795:- 695:- (100:- Boka-tidigt-rabatt gäller t.o.m. 5/7)

Pris för övriga: 995:- 895:- (100:- Boka-tidigt-rabatt gäller t.o.m. 5/7)

I priset ingår alla 6 coachade löppass á 90-120min, vilka även finns att tillgå online som ljudfiler (så du kan utföra de på egen hand ifall du t ex missar pass), personlig feedback på ditt löpsteg, rekommenderad rörlighet & styrka, en t-shirt eller buff samt tillgång till VarjeStegs medlemssida med över 50 online-pass under 2 månader.

  • Det går att utnyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi tar även emot Actiway, ePassi och Wellnet. (Benify går också bra då du skickar ditt kvitto från oss till Benify)

I samband med din anmälan godkänner du våra Allmänna villkor.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0