Gratis Långpass

Varmt välkommen att testa ett kostnadsfritt långpass online!

Vill du förbättra din uthållighet och lära dig att springa längre distanser? Då är det en fördel att springa långpass. Nedan får du testa ett kostnadsfritt musikpass likt onlinepassen i vår Långpasskurs.

Varva gärna gång & jogg på känsla under passet, samt sänk farten då de är viktigt att långpassen utförs i ett lågt tempo för att hålla en låg puls, annars förlorar du syftet med passet. Spring hellre för långsamt än för snabbt!


Långpasskurs:

Med fokus på njutbar och hållbar löpning, kommer vi med start v. 15 att erbjuda långpassträning i grupp. Träningspassen kommer att hållas varje lördag eller söndag från v. 15 – v. 21 (med paus v. 20 pga Göteborgsvarvet) Du får även alla 6 pass Online som ljudfiler så du kan utföra de på egen hand ifall du missar något pass.

Långpasskursen är ett bra komplement till vårens löpkurs för den som vill lära sig att springa längre distanser. Men de går också bra att enbart anmäla sig till Långpasskursen. Deltagare i vårens löpkurs får rabatterat pris.

Alla pass i denna kurs är 90-120min och sker i lågt tempo, med pauser var 20-30:e minut, fokus är att vara ute under längre tid, där farten är sekundär.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0