fbpx

Gratis pass med löpcoaching

Inför VarjeStegs Summer Camp bjuder vi på ett Gratis pass den 2/6 18:00 i Skatås, 4/6 18:00 i Hisingsparken och 4/6 ONLINE (webbaserad träning där du gör passet själv med instruktioner på film).

Under passet kommer du att få mycket personlig feedback på ditt löpsteg och nå en ökad medvetenhet i din rörelse. 

Det som står i fokus för VarjeSteg är skonsam rörelse och löpteknik, en skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning.

Vi anpassar löpningen efter dina förutsättningar och du är välkommen oavsett nivå, nybörjare såväl som erfaren löpare, då vi kommer att dela in gruppen utefter nivå. Nybörjarna kommer att varva gång och jogg.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer då all träning sker utomhus med distans från varandra.

Skatås

  • Tid: Tisdag 2/6-20 kl 18:00
  • Mötesplats: Skatås Motionscentrum vid stora klockan (adress: Skatåsvägen 25, 41655 Göteborg)
  • Längd: ca 60min

Hisingsparken

  • Tid: Torsdag 4/6-20 kl 18:00
  • Mötesplats: Entrén till Sankt Jörgen Park Racketsport (adress: Grimboåsen 4, 41749 Göteborg)
  • Längd: ca 60min

Online

  • Tid: Torsdag
  • Mötesplats: Utanför din dörr – Du utför passet på egen hand och får passet via en länk där vi förklarar passet samt går igenom övningarna med löpteknik.
  • Längd: ca 30-60min anpassat utefter din nivå.

Anmälan:

Anmälan till gratis löpcoachingpass sker i formuläret nedan:

NYBÖRJARE kommer att varva gång och jogg under hela passet. MEDEL klarar av att jogga 5km. ERFAREN innebär att du i snitt springer över 3mil/vecka.

SUMMER CAMP:

VarjeStegs Summer Camp pågår under 9 veckor mellan v.24-32. Tisdagar sker träningen i Skatås och torsdagar i Hisingsparken. Det går även att välja att gå kursen ONLINE där du har kontakt med en löpcoach via Mail/telefon.
Oavsett nivå; nybörjare såväl som erfaren löpare kommer du att utvecklas då vi anpassar upplägget utefter din nivå och delar in i mindre grupper.

Löpning för Alla:

Löpning är människans naturliga rörelse och borde därför också vara naturligt och smärtfritt, men det förutsätter att du rör dig på ett naturligt sätt.

Målet med sommarkursen är att förbättra din löpteknik så att du håller dig skadefri och stärker upp din kropp i varje steg. Det gör att du jobbar på kroppens villkor och dessutom får ett effektivt löpsteg. I kursen ingår även en löpstegsanalys där vi filmar din rörelse.

Du kommer att få en större medvetenhet i din rörelse samt mycket personlig feedback på ditt löpsteg då vi springer i mindre grupper och kommer hålla minst 2m avstånd mellan varandra. Vi delar in grupperna utefter nivå på löpning (läs mer om de olika nivåerna vid programmet på: www.varjesteg.se/summer-camp).