Gratis Musikpass

Varmt välkommen att testa ett kostnadsfritt Onlinepass!

Löpning och gång är en människas naturliga rörelse, och borde därför också vara naturligt och smärtfritt. VarjeSteg fokuserar på en skonsam rörelse och löpteknik. En skonsam löpning blir även en effektivare löpning.

Du kan lyssna på onlinepasset i webbläsaren nedan eller ladda ner vår App: VarjeSteg – Running coachAppstore / Google Play och skapa ett gratis-konto.


(OBS: Olika pass för Nybörjare respektive Medel/Erfaren löpare.)

Nybörjare:

Under nybörjarpasset kommer vi att varva gång och jogg för att sakta öka mängden jogg gentemot gång. Detta är viktigt för att vänja muskler och ligament vid den belastningen som löpning ger. Denna nivå lämpar sig för dig som är ny på löpning eller vill återgå till löpning efter ett längre uppehåll eller en skada.

Klicka på ”Play in Browser” när du är redo att springa passet där du blir coachad av Sofia i hörlurarna.

Medel/Erfaren:

Nivå Medel/Erfaren passar dig som klarar av att springa 5km där vi coachar dig mot ett skonsammare och effektivare löpsteg under intervaller.

Klicka på ”Play in Browser” när du är redo att springa passet där du blir coachad av Sofia i hörlurarna.

Vårens Löpkurs:

Ta din löpning till en ny nivå eller kom igång med löpträningen i vårens löpkurs (v. 12-23) där vi coachar dig mot ett skonsamt, effektivt & hållbart löpsteg! Välj mellan att springa på 65 olika orter i Sverige och Online.

Vi anpassar träningen efter din egen förmåga då vi har flera olika nivåer och upplägg (Nybörjare till Erfaren) där du vid varje pass får personlig feedback på ditt löpsteg.

Varje vecka ingår ett fysiskt pass tillsammans i grupp och ett online-pass du utför hemma mellan träffarna. Du kan också välja att göra kursen helt online där du blir löpcoachad i hörlurarna genom musikfiler.


Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0