fbpx

Gratis löpcoaching med utlottning

Inför VarjeStegs 12-veckors löpkurs bjuder vi på ett Gratis pass den 20/2 18:00. Alla som deltar är dessutom med i en utlottning av fina priser på löparkläder och Altra-skor! 

Under passet kommer du att få mycket personlig feedback på ditt löpsteg och nå en ökad medvetenhet i din rörelse. 

Det som står i fokus för VarjeSteg är skonsam rörelse och löpteknik, en skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning.

Vi anpassar löpningen efter dina förutsättningar och du är välkommen oavsett nivå, nybörjare såväl som erfaren löpare, då vi kommer att dela in gruppen utefter nivå. Nybörjarna kommer att varva gång och jogg.

  • Tid: 20/2-20 kl 18:00
  • Mötesplats: Entrén till Sankt Jörgen Park Racketsport (adress: Grimboåsen 4, 41749 Göteborg)
  • Längd: ca 60min

Anmälan:

Anmälan till gratis löpcoachingpass med utlottning den 20/2 kl 18:00 sker i formuläret nedan:


12-VECKORS LÖPKURSEN:

Passen startar 27/2 och är varje torsdag t.o.m. 12 maj 2020 kl 18:00 i Hisingsparken. (Med undantag påskveckan, valborgsmässoafton och Göteborgsvarvet, då sker träningen på tisdagen.) Se alla datum och upplägg mer i detalj på: www.varjesteg.se/lopkurs

NYBÖRJARE:

Vi har anpassat ett eget upplägg för nybörjaren, där du inte behöver någon tidigare erfarenhet av löpning då vi kommer att varva gång och jogg och sakta ökar mängden löpning. Målet efter 12 veckor är att klara av att springa i 45-60min.

MEDEL/ERFAREN:

Ett upplägg för dig som klarar av att springa 5km eller mer och är en perfekt uppladdning inför Göteborgsvarvet då träningen är ända fram till loppet. Men det passar även dig som inte springer varvet utan bara vill få ett skonsammare och effektivare löpsteg. Vi delar upp gruppen utefter nivå på löpning.