Allmänna villkor för Löpkurs

Följande villkor gäller när du deltar i VarjeStegs löpkurser. Villkoren godkänner du i samband med din anmälan till löpkurserna.

1) Du har rätt att delta på alla pass som ingår i VarjeStegs löpkurser. Du har även rätt att närvara på de pass som är på andra orter. Du får variera fritt från vecka till vecka vilket pass du väljer att gå på då det kommer vara samma pass vi kör i löpgrupperna. Utöver detta får du även ett extra-pass online per vecka.

2) Löpkursens online-innehåll är tillgängligt för dig under hela kursen samt två veckor efter kurs-slut. Det är copyright på allt innehåll och din inloggning till medlemssidan är personlig.

3) Betalningen görs direkt vid anmälan med kortbetalning, swish, ePassi, ActiWay eller faktura.

4) Det förekommer att vi filmar och fotograferar under löpkursen som sedan används på sociala medier & vår hemsida för att inspirera andra. Genom att godkänna villkoren ger du ditt samtycke till detta. Om du inte vill vara med på bild är det ditt ansvar att meddela detta till ledaren för din grupp.

5)  Din anmälan är bindande och det görs ingen återbetalning av avgiften. Du kan enbart avboka din plats och få tillbaka dina pengar vid skada eller sjukdom.  Det ska då senast göras 7 dagar innan starten med uppvisande av läkarintyg. Sju dagar innan gruppstarten kan du inte avboka din plats.

6) Observera att ångerrätt på 14 dagar ej gäller vid bokning av löpkursen. Se konsumentverkets stadgar angående ångerrätt under rubriken När ångerrätten inte gäller.

7) VarjeSteg har rätt att ändra tid och datum för pass om det skulle krävas på grund av sjukdom, väder eller andra oförutsedda händelser.

8) VarjeSteg ansvarar inte för kläder, skor eller annan utrustning som du använder under träningspassen.

9) VarjeSteg kan inte kompensera dig för träningspass du inte kan närvara på. Det är ditt ansvar att se till att komma på passen. Du får dessutom alla pass online så missar du en vecka kan du ändå repetera/göra passet online.

10) VarjeSteg ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom eller skador i samband med deltagande under träning. All träning sker på egen risk. Blir du sjuk eller skadad under pågående termin kan du inte få tillbaka pengar.

11) VarjeSteg har rätt att ställa in löpkursen om färre än 10 deltagare är anmälda till en ort (anmälningsavgiften kommer då att återbetalas).

12) Vid eventuella nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten som hindrar oss att arrangera löpkursen som planerat, kommer vi först och främst att flytta fram passen. Om vi mot förmodan skulle tvingas ställa in alla höstens träningar kommer du att få spara din plats till vårens löpkurs 2021 istället.

13) I samband med din anmälan godkänner du att VarjeSteg (Löpcoaching i Gbg AB) får spara dina kontaktuppgifter och den information du delger via mail. Detta för att kunna utföra de tjänster/behandlingar som vi erbjuder och även informera om dessa och erbjudanden. Allt behandlas helt konfidentiellt och enligt dataskyddsförordningen GDPR. Uppgifterna kommer inte att säljas vidare till tredje part. Vid varje utskick har du rätt att avsluta mailutskicken.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0