Nyheter i skosortimentet

Du har väl inte missat nyheterna i vårt skosortiment? 

Som återförsäljare av Altra har vi ett stort utbud av både asfaltsskor och trailskor, med modeller som Paradigm, Torin, Escalante, Lone Peak och Timp. Nu har vi fått ytterligare några tillskott i vårt Altra-sortiment i form av Vanish Carbon, Vanish Tempo och Via Olympus. Nedan introducerar vi de olika modellerna lite mer ingående.

Vanish Carbon

Precis som namnet avslöjar är Vanish Carbon en riktigt snabb temposko. Förutom dess ultralätta vikt på 218 gram (US 9, 42.5), är den utrustad med en kolfiberplatta från Carbitex™, som fungerar likt en fjäder och ger dig den där extra boosten i löpsteget. Vanish Carbon har en Stack height (tjockleken på mellansulan) på 33 mm och precis som i Altras övriga modeller har även denna ett fall på 0 mm. Mellansulan kommer i Altras EGO™ PRO skum, som är deras lättaste variant på mellansula och ger maximal energiåtergivning i varje steg. Slim FootShape™ tåboxen ser till att foten hålls på plats, samtidigt som tårna fortfarande har utrymme att flexa fritt. Är du ute efter en riktigt snabb racingsko så är detta helt klart skon för dig!

Vanish Tempo

Likt Vanish Carbon faller även Vanish Tempo in under kategorin “snabb temposko”. Bortsett från att denna modell inte är utrustad med kolfiberplatta, delar den i övrigt samma egenskaper som Vanish Carbon. Är du ute efter en riktigt snabb racingsko men föredrar en sula med lite mer flexibilitet, är detta en sko som passar dig. 

Via Olympus

Detta är skon för dig som gillar att springa eller gå långt och föredrar en väldämpad sko. Via Olympus är Altras maxdämpade modell som trots detta endast väger 312 gram (US 9, 42.5). Den är utrustad med Original FootShape tåbox, som är den bredaste och rymligaste varianten av Altras tåboxar och ger fötterna de bästa förutsättningarna att kunna arbeta optimalt. Med en mellansula i EGO™ MAX, ger Via Olympus en skön respons i steget som gör att löpningen känns lätt och avlastande. 

Vill du ta en närmare titt på vårt skoutbud kan du klicka dig in på vår webbutik HÄR.

Skoutprovning

Du vet väl om att du även kan boka tid för skoutprovning i någon av våra lokaler i Göteborg eller Örebro? När du bokar in skoutprovning hos oss får du professionell hjälp med att hitta en sko som främjar det naturliga löpsteget. Under tiden får du även löptekniktips för ett skonsammare, effektivare och framförallt hållbart löpsteg. Välkommen att boka in din tid för skoutprovning på https://varjesteg.se/skoutprovning/

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0