10 anledningar till att delta i vårens löpkurs!

1. Som deltagare i vårens löpkurs kommer du att coachas mot att få ett så skonsamt, effektivt och hållbart löpsteg som möjligt. Detta gör att du bygger upp din kropp i varje steg i både gång och löpning, i stället för att bryta ned den.

2. Löpkursen anpassas efter din egen förmåga. Vi har flera olika nivåer och upplägg som passar allt från nybörjare till erfaren löpare. Ifall du är osäker på vilken nivå du ska anmäla dig till kan du alltid byta grupp, antingen på plats efter dagsform eller under kursens gång. 

3. Att träna i grupp är både ett roligt och upplyftande sätt att komma i gång med träningen. Du får chansen att träffa andra likasinnade där ni kan peppa och höja varandra.

4. I vårens löpkurs ingår totalt 12 coachade fysiska löppass i grupp samt 12 online-baserade pass som du utför hemma mellan de fysiska träffarna. Det är också möjligt att göra löpkursen helt online och då blir du coachad i hörlurarna genom musikfiler. Oavsett vilken plats du väljer får du tillgång till alla 24 pass via vår medlemssida. Så missar du ett pass kan du utföra detta hemma på egen hand innan nästa träff.

5. Genom att anmäla dig till vårens löpkurs får du dessutom tillgång till VarjeStegs medlemssida där det finns en träningsbank med över 50 online-pass att ta del av.

6. Vid varje löppass kommer du att få personlig feedback på ditt löpsteg. Detta ger en ökad medvetenhet i din rörelse, där avsikten är att erhålla en naturlig och smärtfri rörelse och löpteknik. Väljer du att genomföra kursen helt online kan du i stället filma ditt löpsteg, som du sedan skickar in och får feedback på den vägen.

7. Vårens löpkurs består av ett varierat träningsupplägg med många olika inslag. Allt från vad du ska tänka på när du springer i backe, hur du bäst utnyttjar gravitationen till din fördel, till vilken löpteknik som är optimalt för trail, vilken löpstyrka som hjälper dig att få bättre hållning och hur man får till ett effektivare löpsteg i högre fart.

8. I anmälan ingår, förutom 24 träningspass och personlig feedback, även en VarjeSteg t-shirt från kvalitetsmärket Devold (värde 799:-). 

9. Du kan kombinera dagar/platser så som det passar dig. Det innebär att du kan närvara på pass som är på andra orter. Du får variera fritt från vecka till vecka vilket pass du väljer att gå på då det kommer vara samma pass vi kör i löpgrupperna på alla orter varje vecka.

10. Sist men inte minst har vi otroligt roligt tillsammans! Delad löparglädje är dubbel-löparglädje!

Till anmälan: www.VarjeSteg.se/varens-lopkurs

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0