Vårens löpkurs – Anmälan öppnat med 150kr rabatt!

Höstens löpkurs börjar lida mot sitt slut och det känns som att veckorna bara sprungit förbi (bokstavligt talat). Men vad är väl då mer passande än att anmälan till vårens löpkurs nu öppnat upp med 150kr rabatt vid anmälan innan torsdag 25/11-21!
Vårens löpkurs kommer att pågå mellan v. 11-22 och kommer att hållas på 31 olika orter i Sverige eller online. Nedan listar vi 10 anledningar till varför du ska delta i vårens löpkurs!

1. Ett nytt år betyder också en nystart för många. Att träna i grupp är både ett roligt och upplyftande sätt att komma igång med träningen. Du får chansen att träffa andra likasinnade där ni kan peppa och höja varandra. 

2. Precis som i höstens löpkurs, kommer du även i vårens löpkurs att coachas mot att få ett så skonsamt, effektivt och hållbart löpsteg som möjligt. Fokus ligger på att bygga upp din kropp i varje steg och hitta den lätta känslan i steget.

3. Vi anpassar träningen efter din egen förmåga då vi har flera olika nivåer och upplägg – allt från nya nybörjare, till fortsättare från nybörjare till medel/erfaren löpare. Om du känner dig lite osäker på vilket upplägg som passar dig bäst, så finns det möjlighet att byta grupp efter ett tag eller så kan du göra det på plats, beroende på din dagsform. 

4. Vårens löpkurs kommer att bestå av ett fysiskt gruppträningspass i veckan, samt ett online-pass som du utför hemma mellan träffarna. Det är också möjligt att göra löpkursen helt online och då blir du i stället coachad i hörlurarna genom musikfiler. Oavsett vilken plats du väljer får du tillgång till alla pass online så du kan utföra det på egen hand ifall du missar något pass.

5. En nyhet inför våren är upplägget för programmet för dig som springer i gruppen för medel/erfaren! Här kommer vi att börja kursen med ett formkollspass. Detta för att du lättare ska kunna hitta dina egna växlar (olika hastigheter) i ditt rörelsemönster under kursens gång, samt för att du ska kunna jämföra resultatet och känslan i ditt löpsteg mot kursens slut. 

6. Vårens löpkurs kommer att bestå av ett varierat träningsupplägg med många olika inslag. Det kommer att vara en härlig mix av bland annat backe uppför och utför, trail, banlöpning, crossfit inspirerad löpstyrka, slumpade intervaller, effektivisering av löpsteget, koordination och mycket mer!

7. Du kan kombinera dagar/platser så som det passar dig. Det kommer att vara samma pass vi kör i löpargrupperna på alla orter varje vecka. Kan du exempelvis inte närvara den dagen då kursen hålls på din ordinarie ort en vecka, kan du istället delta i kursen på en annan ort som hålls under en annan dag i veckan. 

8. Oavsett nivå, kommer du vid varje fysisk träff att få personlig feedback på ditt löpsteg från våra utbildade löpgruppsledare, vilket ger en ökad medvetenhet i din rörelse. Väljer du att genomföra kursen helt online kan du i stället filma ditt löpsteg, som du sedan skickar in och får feedback på den vägen.

9. Genom att anmäla dig till vårens löpkurs får du, förutom 12 fysiska träningspass och 12 online-pass, även tillgång till VarjeStegs medlemssida där det finns en träningsbank med över 50 online-träningspass att ta del av.

10. Sist men inte minst har vi otroligt roligt tillsammans under våra pass! Hoppas vi ses till våren!

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0