10 anledningar till att vara med i höstens löpkurs!

Nedan listar vi 10 anledningar till varför du ska delta i höstens löpkurs!

  1. I höstens löpkurs kommer du att coachas mot att få ett så skonsamt, effektivt och hållbart löpsteg som möjligt. Fokus ligger på att bygga upp din kropp i varje steg och hitta den lätta känslan i steget. 
  2. Löpkursen består av flera olika träningsupplägg, allt från nybörjare till erfaren löpare. Du behöver alltså inte ha någon tidigare erfarenhet av löpning för att delta och träningen kommer att anpassas helt efter din egen förmåga. Om du är osäker på vilken nivå du ska anmäla dig till kan du alltid byta grupp efter ett tag.
  3. Att träna i grupp är både ett roligt och upplyftande sätt att komma i gång med träningen. Du får chansen att träffa andra likasinnade där ni kan peppa och höja varandra. 
  4. Höstens löpkurs erbjuder både fysiska träningspass varvat med online-baserade träningspass. Det är också möjligt att göra löpkursen helt online och då blir du i stället coachad i hörlurarna genom musikfiler. Oavsett vilken plats du väljer får du tillgång till alla pass online så du kan utföra det på egen hand ifall du missar något pass.
  5. Vid varje fysisk träff kommer du att få personlig feedback på ditt löpsteg vilket ger en ökad medvetenhet i din rörelse. Väljer du att genomföra kursen helt online kan du i stället filma ditt löpsteg, som du sedan skickar in och får feedback på den vägen. 
  6. Genom att anmäla dig till höstens löpkurs får du dessutom tillgång till VarjeStegs medlemssida där det finns en träningsbank med över 50 online-pass att ta del av.
  7. Höstens löpkurs består av ett varierat träningsupplägg med många olika inslag. Allt från vad du ska tänka på när du springer i backe, hur du bäst utnyttjar gravitationen i olika lutningar, till vilken löpteknik som är optimalt för trail och vilken löpstyrka som hjälper dig att få bättre hållning.
  8. I anmälan ingår, förutom 24 träningspass och personlig feedback, även en VarjeSteg t-hirt från kvalitetsmärket Devold (värde 799:-). 
  9. Du kan kombinera dagar/platser så som det passar dig. Det innebär att du kan närvara på pass som är på andra orter. Du får variera fritt från vecka till vecka vilket pass du väljer att gå på då det kommer vara samma pass vi kör i löpgrupperna på alla orter varje vecka.
  10. Vi har otroligt roligt tillsammans! Delad löparglädje är dubbel-löparglädje!

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0