Balans i livet och löpning

Det var tyvärr länge sedan som jag gjorde ett blogginlägg, och det beror helt enkelt på att jag har haft väldigt mycket att göra. Just nu studerar jag tre kurser och detta gör jag när jag inte är mammaledig eller jobbar med löpcoaching vilket innebär ungefär mellan 20-22 på kvällarna! Tufft schema men till januari börjar vår dotter på dagis så det kommer att underlätta! Jag tror även att det blir väldigt roligt för henne att få träffa lite fler barn.

I höst har jag även arbetat som platschef för Runacademy i Skatås! Det har varit otroligt roligt och givande. Nedan ser ni en del av de 120 deltagarna som deltagit under hösten:

Något som jag funderat över den senaste tiden som jag vill dela med mig av är hur man kan bli snabbare löpare genom att vara i balans i livet. För det handlar inte bara om hur ”tuffa pass” man faktiskt gör.

Jag har själv insett att det handlar mycket mer om att träna så smart som möjligt och att vara i balans i livet. Det behöver inte vara så hårt alls.

Att träna där man är, och inte där man vill vara. Självklart är det bra att ha mål men man behöver kunna se långsiktigt. Det gör inget om du inte klarar av alla de där intervallerna eller de tempot du satt upp för dig själv! Det kommer i framtiden om du tror på att det är en process.

Många vill göra bättre/springa snabbare för varje pass de springer. Annars ger de upp och slutar, ”de var inget för mig”. Men faktum är att hela tiden bli bättre är något som är omöjligt, för det är med motgångar vi lär oss och utvecklas! Dessutom behöver kroppen lugna återhämtningspass och inte enbart snabba och tuffa pass för att bli snabbare.

Jag gör många träningsscheman med allt från löpare som vill springa Göteborgsvarvet på 1:15 till de som vill hålla igång och inte siktar på någon tid. Alla här är löpare, oavsett nivå och jag ser lika mycket fram emot alla dessa olika möten med människor.

Så välkommen du med!

www.boka.se/varjesteg

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0