Skogsmaran

Min största kärlek till löpningen sker i skogen, där man får ta del av frisk luft och vacker natur! Så hörde jag talas om Skogsmaran som går längst vildmarksleden från Skatås till Hindås, där större delen av banan går mitt i skogen! Det lät ju helt fantastiskt!

Efter tre Stockholm Marathon bestämde jag mig för att aldrig springa det igen, inget ont om loppet, jag tycker att det är kul att ha provat på, men så långa raka asfaltsträckor blir enligt mig inte så rolig löpning. I alla fall inte så rolig och härlig som den kan vara.

Min kompis och granne Hanna berättade om Skogsmaran och att hon skulle springa, och jag tänkte varför ska inte jag? Sagt och gjort.

Hanna kommer ta det som ett långpass inför kommande lopp och jag ser de som en rolig utmaning att göra ihop! Ser verkligen fram emot att få dela detta med en fantastisk vän.

Idag blev sista långpasset 2 veckor innan loppet på 20 lugna km, jag hade en otroligt skön känsla genom hela loppet med en podd i lurarna för omväxlingen skull. (springer aldrig med lurar eller musik)

Uppdaterar självklart för de som vill en Racereport och svarar gärna på andra frågor om ni har kring liknande lopp!

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0