Alla har rätt att kalla sig löpare

Många av mina klienter säger ”jag är ju ingen riktig löpare”, men faktum är att vi Alla har rätt att kalla oss löpare, hur snabbt vi än tar oss framåt. Det finns ingen magisk gräns som säger att där blir du en löpare.

Vad gjorde vi när vi inte tog oss fram med hästar, bilar eller cyklar? Jo vi gick och sprang, därav är Löpning vår naturliga rörelse och alla kan lära sig att hitta tillbaka till det lätta och naturliga steget igen.

Kolla bara på min grymma mamma som inte har tränat på hur länge som helst, men sa direkt ”det här är ju inte ens jobbigt” när jag lärde henne hur hon skulle röra sig.

Hon i sin tur lärde sin mamma, alltså min mormor, och de tassade runt i trädgården tillsammans och sprang utan smärta med lätta steg!

Det är aldrig för sent att lära sig något nytt.

Välkommen du med! ➡www.boka.se/varjesteg

Idag gick och sprang Mamma hela 8km medans jag sprang riktigt kuperade 12km i mina V-Aqua fivefingers. ?

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0