PB för Martina

”Tusen tack för all din hjälp, stöttning, engagemang och kunskap. Mitt mål när jag kom till dig var att kunna springa på ett sätt som var mer skonsamt mot min kropp och att jag skulle få utvecklas i min löpning. Eftersom Göteborgsvarvet är en återkommande aktivitet för mig (detta var 12 året) så ville jag så gärna se om jag kunde förbättra min tid, eftersom jag år efter år springer på samma tid. Du och jag la upp ett mål som jag trodde var näst intill ouppnåeligt, men vi lyckades! Jag tog personligt rekord med 5 minuter, trots vurpa i Brunnsparken!
Nu har vi ett helt år på oss att slipa detta ytterligare. Ser framemot att ytterligare utvecklas tillsammans med dig.” skrivet av Martina Magnusson.

Jag är så otroligt stolt över dig och din utveckling!

Boka din tid direkt på www.boka.se/varjesteg

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0