Hur får du in träningen i vardagspusslet?

Här kommer mina tre bästa tips på hur du får in träningen i vardagen:

  1. Det som jag anser är det viktigaste för att få in träningen i vardagspusslet är framförallt Planering. Planera dagen innan hur nästa dag ska se ut, lägg fram kläder om du ska springa på morgonen eller ta med träningskläder till jobbet till exempel.
  2. Om du inte har för långt till jobbet så kan du ”transport-träna” d.v.s. springa eller cykla hem från jobbet, eller till jobbet. Då sparar man mycket tid, och ibland kan de nästan ta lika lång tid eller längre tid om du åker bil eller kommunalt.
  3. Och till sist, sätt inte upp för höga krav om du ska ut och springa. Tänk att du bara ska springa ett kort pass, och känns benen pigga så kan du ju fortsätta. Så här brukar jag nästan alltid tänka! Då blir man alltid nöjd efter passet och har man en dålig dag behöver man inte känna sig ”dålig” för att man inte sprang den där milen som kanske var planerat. Sätt lägre krav och låt dagsformen avgöra. Då lyssnar du på kroppen!

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0