Smördegspiroger

Mumsiga smördegspiroger med champinjoner, spenat, soltorkade tomater och fetaost med en örtig sås. En enkel och mycket god och enkel rätt! Som du kan variera med vad du gillar!

Recept:

  1. Stek hackad lök, champinjoner, soltorkade tomater och sist spenaten, det går snabbt för den ska bara mjukna och släppa vätska.

  1. Låt det svalna, under tiden gör jag såsen. Blanda 250g iMat fraiche (eller vanlig creme fraiche), pressad vitlök, örtsalt, svartpeppar, citron och 1/3 av fetaosten. Ställ in i kylen.
  2. Smula sedan i 2/3 av fetaosten i spenatfyllningen.
  3. Fyll 2 msk av innehållet i varje smördegsplatta. Vik noga ihop plattorna och tryck med en gaffel runt sidorna.
  4. In i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter.
  5. Servera!

Lämna en kommentar

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0