Löpträning för företag

Jag utbildar både företag och privatpersoner i grupp. Perfekt för er som vill utvecklas som ett team, eller har ett gemensamt mål. Det går till på samma sätt som vi beskrivit i den individuella löpcoachingen, bara att det sker i grupp.

Upplägget kan variera beroende på hur många ni är och vad ni har för mål, därför har vi en konsultation innan vi ses (kan även ske över mail/telefon), så vi kan planera ihop ett bra upplägg.

Men vanligtvis vid första tillfället börjar vi med en löpstegsanalys av löpsteget och er rörelse tillsammans i grupp, som innefattar fotisättning, stegfrekvens, kroppsposition, tygndpunkt, anspänning i muskler, känsla och helhet.

Därefter tränar vi in och justerar till en skonsam löpteknik. Ni får tillsammans och var för sig öva tills vi ses nästa gång.

Vid tillfällena som vi ses därefter springer vi ihop, kan vara ett distanspass eller intervallpass beroende på era mål. Under tiden gör vi övningar som förbättrar en avslappnad och lätt löpteknik. Dessutom kontrollerar vi att ni bibehåller ert nya skonsamma rörelsemönster.

Vi kommer gärna till ert företag eller konferens och håller i löpteknikskurser kring smärtfri rörelse och effektiv löpning! Kontakta oss för ett unikt upplägg just för ert företag.